annesinin_beybisi kızlar sizde de olmuş muydu sol yumurtaligimda ağrı var baskı yapıyor daha önce 2 kez kimyasal düşük yaptığım için çok korkuyorum siz de yaşamış miydiniz
Aynur35 annesinin_beybisi bende de olmuştu kasık ağrısı olabiliyor kötü düşünme ne kadarlık şuan ? Değerleriniz kaç çıktı?
Belacivciv annesinin_beybisi Kasık ağrısı başlarda bende de olmuştu, uzan ayakların hafif yukarda olacak şekilde dinlen kendini yorma
Aysecan0335 annesinin_beybisi canim dun doktorum dediki adet olcakkis gibi kasik agrilari varsa cok iyi bisey severiz bu agrilari bebegin gelistigini gosterir rahim o yuzden kasilir dedi
annesinin_beybisi Aynur35 şuan henüz 3+4 normalde kötü tecrubelerim olmasa gebelikte olur böyle şeyler derim ama en ufak bir ağrı da çok korkuyorum
annesinin_beybisi Belacivciv çok korkuyorum yine kimyasal düşük olucak diye bu sefer gerçekten dayanamam😪
Ozge annesinin_beybisi 9.haftadayım hala var. 😢 5.ve 6.haftada falan daha fazlaydı. Ama ilk aylarda normalmiş.
kubumom Ben 3 haftalıkken öğrendim 8.haftaya kadar adet sancısı çektim resmen. Doktor normal ama yine de fitil olarak progestan vereyim dedi 3 hafta kullandım. Doktoruna belirt ağrın olduğunu bebeğin durumuna bakıp müdahale ediyor.. vücut adet olmaya alışık olduğu için rahim bir süre kasılır normal diyorlar
Merve_0109 annesinin_beybisi Ben yerimden kalmıyordum çok baskı ve ağrı oluyordu normal canım bebek yerleşiyor
TgbSrcn Bende de oluyordu normal kanama olmadığı sürece. Adet oldum sanardim hep bakardım kanama yok bı oh çekerdim batma hissi de çok oluyordu çocuk yerleştiği için oluyor yükseğe falan uzanma koşma ağır kaldırma 4 ay sonrası rahat oluyor herşey sık dişini
Aynur35 annesinin_beybisi yok kötü düşünme iyi düşün normal ağrı olması adet dönemindeki tüm belirtileri yaşayabilirsin şuan çok erken daha 8. Haftaya kadar sürdü ağrılar bende..ben de adet olacak gibi ağrı yaşadım mümkün oldukça strese girme adet günün geçti mi?
annesinin_beybisi Aynur35 hayır daha geçmedi 2 gün var reglime . stres yapmamaya çalışıyorum bir iş yapınca dinleniyorum 6. haftada doktora gidicem keseyi görmeye ama nasıl sabredicem bilmiyorum
Aynur35 annesinin_beybisi eğer öyle bi durum varsa zaten nasip ama değilse strese girerek zarar verme bebeğine:) güzel düşün iyi düşün dua et mümkün oldukça iş yapma bence uzanma ağır kaldırma uzun süre ayakta durma dinlen sürekli ağrılarına da takılma kan tahlili yaptırsan iki gün arayla anlarsın aslında geçmesini beklemezdin çok
annesinin_beybisi Aysecan0335 öğrenmeden önce adet gibi ağrıyordu ama şuan oyl e değil sol yumurtam ağrıyor
Mormenekse34 8.9. Haftaya kadar regl agrisi yasadim her akinti islaklik hissettigmde kan sanip korktum ama sukur 15.haftya geldim biraz daha rahatim Saglikla ilerler insallah sizin de🍀
annesinin_beybisi Mormenekse34 gerçekten keseyi görsem rahatlicam ama hep o evreye gelemeden düşük yaptığım için ondan bu korkum
Edaaaa1412 annesinin_beybisi Geçmiş olsun öncelikle Benim 12 haftalık şuan ama kasık ağrısı çekmediğim gün yok diyebilirim hele gece sabaha karşı fln uykumdan uyanıyorum sancıdan bi kaç hafta sıcak su torbasına yapışık gezmiştim inşaAllah sizinki geçer hemen bebeğinizi hayırla alırsınız kucağınıza 💐