Gulerojat Hesapladigima gore 4 veya 3 haftalik hamileyim sizce ne zaman doktora gitmemi tavsiye edersiniz yada bilginiz varmi ilk hamilelik♥️😊
moom222 Gulerojat 7 haftanda git cnm yada 6hafta 4 günlükken falan bnn persembe gidicrm 6+5 oluyoruz duyarsam kalp atışını sanada yazarım doktora erkende gitsen alttan muayene etmek istese de korkma bişey olmaz ben alttan muayene olucam erkenden duyabilmek icintest sonucun ne çıktı cnm son adet tarihim nedir
Aysenurgkdmn Gulerojat biraz beklemeni oneririm cunku altan muanene yapabiliyolar cocuk gozukmedigi yeni oldugu icin 8 haftalikken git zaten o zaman kan felan alicaklar asil kontrollerin 12 haftalikken baslicak
Sssna Gulerojat doktora gitmeyi erteleyeceksen biran önce folik asite başla canım. Zaten 12 hafta kullanıyorsun 4-5 haftası geçmiş. Hiç geciktirme bebeğin için çok çok önemli
Gulerojat moom222 benim son adet tarihim 22 Kasim ve labartorda Kan verdim poztif cikti hamilelik vR değerim de 241 cikti
moom222 Gulerojat yani dört beş haftalıksin değerine göre de zaten cnm son adet tarihine göre de bir buçuk hafta sonra girsenee görürsün folik asit kullanımına basla 11inci haftadan sonra testler başlıyor ama bebeğini kalp atışını duy 11 inci haftaları bekleme derim ben
Yengecc33 Gulerojat benımde 21 kasımdı son adet tarihim. Beklenen adet günümden bir gün önce 10 liralık gebelik testlerinden yaptım pozitif çıktı. 2 gün sonra da doktora gittim. Ultrasonda kese görüldü
Gulerojat Ben aralik 30una randevu aldim yurtdisindayim aile doktoruna aldim iptal edimi randevuyu sizzler daha iyi bilirsiniz
Kokturk Ben 4+3 de gittim değer 777 idi falat kese gözükmedi perşembe vajinal muayne yapacak ama ben onu istemiyorum on gün sonra gidecem değer de yükselir hem Bir de dr bana dedi ki karnında ultrasonla gözükmesi için 5 bin üzeri olması lazım değerlerin
moom222 Kokturk evet doğru söylemiş doktorun haftan çok küçük ben 6+5de gidicem alttan muayene olucam neden korkuyomusun alttan muayeneden bebeğe bişey olur diye korkma olmaz
moom222 Gulerojat şimdi gittiğinde dojtor verir ama sen kalp atışını duymak için bı kaç hafta bekliceksin uygun bir folik asite başlaya bilirsin bn tüp bebek tedavisi gördüğüm için adet olunca hemen başladık mesela takviye olsun diye halan daha içiyorum doktor Burak diyene kadar belli bı yerden sonra başka vitamin veriyorlar belli bir haftadan sonra eczacina danis bitane al
Gulerojat moom222 bir sey yine sorcam yeni bir Anne adayi oldugum icin cok.merwk ediyorum.herseyo kusurma bakmayin Değerimin labartor da 241 cikmasi adetimjn son tarihi 23 Kasim olmasi bebek kac haftalik gosteriyor😘🥰
moom222 Gulerojat kaç günde bir adet görüyorsunuz soylerniz hesaplarım cnm 😊 28yada 30gunde birngoruyorsan aynı 4haftakik daha cnm aramızda seninle iki hafta var 😊
Karelinannesi Gulerojat canım bence tam 5 haftalıkken git. Evet 7 haftalıkken gitmek çok mantıklı direkt keseyi görürsün hatta belki kalbi bile duyarsın. Ama işte bazen kese etrafında kanama oluyor veya erken düşük riski oluyor bu riskleri ortadan kaldırmak adına bi 5 haftalıkken git derim ben. Ondan sonra da 7 haftalık olunca ikinciye gidersin. Beta takibi yaptın mı canım kan değerin kaç?
Gulerojat Karelinannesi ya ben suan fransada yasyorum arkdsm yardim ci oldu bana dil pek blmyom da labartor testing sonucunu sana atimi