didosu Arkadaşlar haftalar önce dolgum düşmüştü ama ağrı yapmadığı için bi işlem yapılmamıştı şimdi iyice oyuldu sanırım hava geçtikçe sızlıyordu şimdi sürekli sızlıyor gece uyuyamadım ağrıdan. 3. Trimesterde bi işlem tavsiye edilmiyor diye biliyorum ama dolgu veya geçici bir işlem yaptıran var mı yada tavsiye edebileceğiniz bir çözüm. Karanfil yağı tuzlu su hiç işe yaramıyo yalnızca o boşluk yemek kırıntısıyla falan dolunca hafifliyor.
gokcekocyigit07 didosu hamileliğimde 4.ay ve 7.ay da 2 defa dolgu yaptırdım, zaten önce kendi doktorundan onay alıyorsun, ona göre dişçi de işlem yapıyor, geçmiş olsun 🤗
Zehra9616 didosu yaptirabilirsin die biliyorum bende ilk 3 aydan sonra doktorun onay vericektir muhtemelen ama gidene kadar karanfili oraya koyup hava aldirmadan bi kac dk beklet ısırarak uyusturur gecmis olsun
keremveannesi didosu canım benimde yarısı kırıldı içini yıkadı koydu dolgusunu daha da geçmeden git kanal tedavilik olmasın
didosu Zehra9616 karanfil ısırmak gerçekten işe yaradı teşekkürler en azından bugünü idare edebilirim 😅
didosu Teşekkür ederim ama doğuma 1 ay falan kaldı ağrı kesici bile içmeyen bir insanım dayanabilirim diye dişçide pek taraftar değildi sabret diyordu ama ilerleyip bebeğe zarar verirse diye korkuyorum yarın doktorumla görüşeceğim bakalım
gokcekocyigit07 didosu ağrı çekmek daha zor endişe etme, oo ben neler kullandım hamilelikte 😂 bir şey olmaz endişe etme
keremveannesi didosu yok canım uyuşturmadan ama zaten uyuşacak bişey yok ki içini yıkıyor sonra dolgu koyuyor . Ben yaptırdığımda 4. Ayımdaydım benim doktorum iğne de yaptırabilirsin çocuğa zararı olmaz o nerde o nerde dedi ama ben yinede iğne yaptırmadım acımıyor ama ihmal etme hemen git
didosu keremveannesi bende bugün gittim kanal tedavisi gerekiyormuş ama üzerinden hafifçe çürüğü temizledi hepsini temizlemedi ve geçici dolgu koydu çok rahatladım. Arkadaşlara da bilgi olsun geçici dolgu iğnesiz ve röntgensiz yapılıyor ve içeriği bebeğe zarar vermiyormuş.
keremveannesi didosu geçmiş olsun kuzum inşallah ağrı yapmaz doğumdan sonra ihmal etmek yaptır kanal tedavini ,dua edeceğim sana 🤲🏻