Tugbaslan3458 As7 hamilelik belirtilerimden birtanesiydi canım 3 aylık hamileyim şuan da öğrendiğimde 2 aylikti çok sık yemek yeme çok sık tuvalete gitme hatta tutamama koşarak gidiyodum eskisinden farklı bi durumdu benim için
Elif1666 Semadml As7 benim de ilk belirtim buydu ama hamilelik için tek başına bu yeterli olur mu bilmiyorum 🤷🏽♀️
Tugbaslan3458 Anneoluyorummmm herkes de aynı belirtiler olmuyo arkadaş soruda sık idrara çıkma erken belirtisimi demiş benimki oyleydi bende olabilir adına kendimden bahsettim :)
litfenama Adetinize ne kadar kaldığı önemli. İdrar torbasını baskılamasıyla ortaya çıkan bir belirti. Yani adetiniz birkaç gün geçtiyse bile çocuk daha 4-5 haftalıktır. Tek başına belirti olarak almak hayal kırıklığına uğratabilir.
Anneoluyorummmm @Semadml belirtim hiç olmadı demedim idrara sık cıkma olmadi o daha cok gebelik ilerledikce oluyor.
Semadml Anneoluyorummmm bende de var onlar inşallah hamileyimdir yarın sabah kaset test yapıcam 3 gün gecikmiş oluyor çıkar mı sizce :)
As7 Gün içinde bugun pembemsi bi akıntı gibi hafif bişey geldi ama geçti.6 gün kala bu neyin nesidir? Adetim düzenli normalde 28 gün
La_Liberte As7 umut vermek gibi olmasın bu kanama da hamilelik beliritisi olabilir. Sık idrara çıkma da bir belirti ama tek başına yeterli değil. Şu an iki belirtiniz var gibi. İnşallah hamilesinizdir.