MelekBK Medicine hospital Hastanesi'ne gidiyorum ama doktorum birazcık ilgisiz. İçim rahat etmiyor. Bağcılar'da oturuyorum. Kolay ulaşım sağlayabileceğim ilgili bir doktor arıyorum. Tecrübelerimize ihtiyacım var. Doktor tavsiye eder misiniz 😍
MiracAlpinveUmutunAnnesi MelekBK bende bağcılar da oturuyorum esenler medipol gülsün hanım var çok guzel ilgileniyo cok guler yuzlu muayene ucretide 40 tl 😆
Demdem08 MelekBK Bende bağcılarda oturuyorum. Mega medipola gidiyorum. Ayfer Hanım var orda, çok iyi doktor tavsiye ederim😎😎
Haticeyildiz MiracAlpinveUmutunAnnesi ordada yenidogan yogun bakim unitesi yok ama bende oraya gidiyodum biraktim
MelekBK MiracAlpinveUmutunAnnesi ay gerçekten mi 🙈 ben 60 veriyorum. Bide şimdi detaylı USG çekilecek o da çok pahalı
MelekBK Haticeyildiz Demdem08 MiracAlpinveUmutunAnnesi bir de detaylı ultrason ücreti istesem 🙈🙈 telefonla aradım da bilgi vermiyorlar
MelekBK Haticeyildiz doğum önemli değil belki devlette yaparım. Şimdi ilgili bir doktor bulmak istiyorum bu süreçte
ArasAsya MelekBK canım ben detaylıyı bağcılar safa hastanesinde yaptım 250 tl ye ama sonradan öğrendim bağcılar yunus emrede 150 tl yapıyolarmış ayrıca renkli görüntülerinin olduğu cd de veriyolarmış
MelekBK ArasAsya yunus emre tıp merkezi dimi? Orayı aramıştım ben birkaç gün önce. Yapmıyoruz dedi danışmadaki bayan. Maalesef bazen personeller bile doğru bilgi veremiyor
Pembeprenses MelekBK güngören ilgi hastanesi emel hanımda cok cok iyi bir doktor ama cok yogun birazcıkta tuzlu 75 tl ama alanında gercekten iyi bir hekim 🤗