___Havva27 Kızlar duyduğum kadarıyla kese oluşunca veya gebeliğin ilk haftalarında kan gelebiliyormus bende hiç olmadı bir sakıncasi varmi
MihrimahVeAnnesiii ___Havva27 O nerden çıktı ya? Gebelikte kanamanın normal görüldüğünü kim söyler veya ima edebilir anlamıyorum bu insanları. Bahsettikleri yerleşme kanaması ve herkeste olacak diye birşey yok canım .
Serapp11 ___Havva27 hayır yok canım, bende lekenme olayını çok sonradan yaşadım belli olmuyor yani keseyi ve kalp atışını duyduysanız sorun yok bence
Surprizanne ___Havva27 benim de hiç olmadı 17 haftadayız kanama olması gerek diye bir şeyi kim dedi Allah aşkına
cahillesohbetikestim ___Havva27 32 haftalığız bugüne kadar hiç kanamam olmadı çok şükür ki 23. Haftada erken doğum riskimden dolayı hastane de yattım o zaman da kanamam yoktu sadece sancı vardı
2melekannesi_ ___Havva27 hayır tabiki herkeste olacak diye bişey yok hatta bir kişinin bir gebeliğinde olur bi gebeliğinde olmaz o bile farkediyor her gebelik kendine has sonuçta 🤗
litfenama ___Havva27 sanırım yerleşme kanamasından bahsediyorsunuz. Bu aslında her gebede olan bir durum değil. Tam tersine bazen görülebilen bir şey. Forumda her şeye yerleşme kanaması yazıldığı kafanız karışmış olabilir.
Aysenurgkdmn ___Havva27 ben 31 haftaligim simdiye kadar 1 damla dahi kana raslamadim ve cocukta ufakta olsa bu sorun nede bende bi sorun cikmadi bence o herkezde gecerli bisi degil