Pinarlina Kızlar gaz çıkarmak kadar zor bısı daha yokmuş galıba tecrübeli olan yardımcı olabılır mı resmen omuzlarım agrıyor
Bilgeblt Pinarlina eğer sıvı alımı ve yeme olayına başladıysan kayısı kompostosu bagırsaklarını yumusatacaktır bende o konuda başarısız Bı bagırsak yapısına sahip oldugum ıcın senı cok ıyı anlayabiliyorum eger ilk günün degilse hemsıre yada doktorunuzdanda ek destek isteyebılırsınız
dudininannesi Pinarlina Geldiği anda bırak. Gerçekten mahvolursun. Kayısı hoşafı da çok yardımcı oluyor. Bide yürü bol bol. Yattığın zaman gaz çok sıkışıyo canım
Mercimegim4 Pinarlina komposto ve rezene iç sürekli canım ben mesela ertesi gün klozete oturdum bekledim musluğu da açık koy bekle öyle çıktı🙈 çıkaramazsan lavman yapıp gönderiyorlar. Stres olma güzelim o da çıkar
Bilgeblt Pinarlina bilirim bol bol hareket etmeye calış ve dedıgım gibi destek iste fitil yada lağman verebilirler
glsmwm_ Canım katı yiyeceklerden bir süre uzak durman lazım sıvı tüketmen gerekiyor meyve suyu çorba vs bir de yürü devamlı ilk doğumum da ben 1 hafta sonra çıkardım gazımı çok zorluyor anlıyorum seni 🌼