Aylinnnnnnn Kızlar 19 haftalik hamileyim dün öğlen bebeğimin hareketlerini net hissediyordum dün akşamdan beri hissetmiyorum hiç çok korkuyorum sizce normal mi haraket etmesi için ne yapabilirim
ayc13 Aylinnnnnnn bu haftalarda cok normal merak etmeyin ama içiniz rahat etmezse doktorunuzla konuşun yine ☺️
sedakalin Aylinnnnnnn normaal canım Bende 19+6 haftadayım Bazen hareket ediyor bazen etmiyor doktoruma da sordum normal oldugunu söyledi Gün geçtikte büyüdükçe daha fazla hareket etmeye başlayacak henüz daha yeni büyümeye başladı icin az hareket ettini hissediyoruz
Deletedmom623737 Aylinnnnnnn canım korkmana gerek yok 31 haftalığım bende bazen çok hareketli oluyo bazen az hareketli senin haftalarında ben çok net hissedemiyordum bile
Nsabcak Aylinnnnnnn hiç korkma canım o haftalarda çok normal 20 Li haftalarda da bazen hissediyorsun bazen hissetmiyorsun ama 30. Haftadan sonra net oluyo herşey korkma allahın izniyle bişey olmaz 🥰☺️☺️ Bende senin gibiydim çok tedirgindim ama normal olduğunu doktorum defalarca kez söyleyince içim rahatladı ☺️☺️☺️
Birdost O haftalarda bu normal kabul edilebiliyor. Yeri çok geniş. Ben de doktoruma aynı şeyi sormuştum olabilir demişti. Sakin olun. Ama yine de kimse gerçeği bilemez.