HaticeGkta Kumsal35 benim de öyle oldu geçen hafta ve hiç yüzümde sivilce çıkmamıştı ergenlik zamanlarında bile çay ağacı yağı sürdüm ve şu an hiç bişi kalmamış durumda
Harunnisa Gamze772 kiz bebekte yuzde leke sivilce olabiliyor dogumdan belli bir süre sonra kendiliginden geciyor diyorlar
Deletedmom342 Kumsal35 çay ağacı yağı veya kremi kullan canım ben onu kullanıyorum düzenli kullanmadığım halde geçti doktoruna sor bi yine de benim kullandığımı hamilelerde kullanabiliyo
deletedmom321 Kumsal35 internette var istersenşz bakın. Pirinç unu ve süt tozunu karıştırıp biraz sulandırıyorsunuz krem kıvamına geliyor ya da direkt pirinç ununu sütle de sulandırabilirsiniz. Yüzünüze karışımı sürüp bekleyin kuruyor zaten 20 dk sonra falan yıkayın
Nisankzn Kumsal35 aynen minik minik ve hemen patliyor isilik kadar kucuk kaşınıyor bazen sizinde mi kasiniyor
Babies16 Kumsal35 bende 33 e giriyorm yarin.sivikcem yok ama goz cevrem yag bezesi doldu.kokesterolum biraz yuksek cikti dahiliyeci yag bezelerinden belli zaten dedi.karaciger yaglanmasinin belirtielri arasinda bunlar.beslenmeye dikkat etsek iyi olcak aslinda
Kumsal35 Babies16 yaa yağ bezeleri benimde var göz çevresinde küçük küçük onlar nasil geçecek bilmiyorum bende çok sikayetciyim bu durumdan
DuyguMengiOktay Merhaba kizlar. Benim de kirmizi ve bazilari yagli olmak uzere lekeler var. Kükürtlü sabun aldim her gun yikiyorum, en azindan kuculdu ve sondu. Kirmizilik duruyor ama şiş degil. Arada bir de karbonatli yogurt maskesini yapmaya basladim. Umarim gecer 🙏🏻
Babies16 Kumsal35 bende dogumdan sonra kendimi bi bakima sokmak istyrm.artik arastrio bi yer bukcam onalri aldrcam peeling fln yaotrcam gzoeneklerimde genisledi igrenc hissedyrm kendimi
Can-tan CansuOztomurcuk hamileler için uygun güneş kremi mi 😮 neymiş o bende kullanıyorum güneş kremi yalnız hamile olmadan önce de kullandığım güneş kremi
CansuOztomurcuk Can-tan Yani içersinde zararlı madde bulunmayan güneş kremleri, illaki vardır içeriğinde ama en az zararlı ürünleri tercih etmek gerekiyor hamilelikte. Mesela Solante Pregna hamilelere özel üretilmiş bi güneş kremi. Ben memnunum şimdilik Pregna’dan.
Minikpirincim Kumsal35 canim cildine hicbirsey yapma sadece suyla yika gunde birkac kez ihtiyac hissettiginde. Sudan guzel temizleyen birsey yok. Benimde oyleydi simdi 34.haftadayim herkes guzellestin cildin isil isil oldu diyor gececek sıkma canini