BeBeU Evet balım normal bence gebelik döneminde vücutta en çok göğüslerimiz değişiyor , zaman sonra soyulma böyle kabarcıklar gibi şeyler olucak yine korkma. Canın acırsa da göğüs kremi kullanabilir lansinoh ❤️
GriMavi Benim de öyle oldu bnde nedenini anlamdım Dustan sonra cok az vazalin surmustüm ondan oldu die düşündüm ama 🤔
busbus94_ GriMavi kaç haftalık gebesiniz ? Ben de hiç nemlendirmiyorum ondan mı acaba dedim. Donarıcı yağ falan mı sürsek bilemedim ya
GriMavi busbus94_ 15 haftalık Ben normalde sürmüyordüm da son 1 haftadır boyle ucu kabuk baglama gibi oldu sertleşti 1 tanesi ona vazalin sürdüm Sonra baktım benimde etrafı böyle kuruluktan pul pul dökülür gibi olmuş. Şuan bişey yok ama geçti Belki vazalin iyi gelmstir 🙂
BeBeU busbus94_ ben balmını hiç kullanmadım ama kremi çok çok etkili küçük boyunu aldım sadece 2 kez kullandım. İnan hemen yumuşatıyor çok rahatlatıyor
BeBeU Denizz_48 göğüslerim o kadar hassaslaşmıştı ki sütyeni bırak üzerine bişey giydiğimde değiyor ya deliriyodum endişelenme lütfen ❤️ Geçicek
busbus94_ GriMavi ben de bi önlem alayım bari yavaş yavaş bu tarz belirtiler de cıkıyo ortaya 🥲teşekkür ederim ♥️