Tugbaerdemli 7+1 hamileyim bu değerler normal mi sizce ? 15 gün sonra tekrar kan ver dedi doktor yüksek sanırım
Deletedmom623737 Atlans benimde 6.25 di şimdi 2.50 doktoruma sormayı unuttum bellii bi seviye de kalması gerekiyor mu acaba iki ay ilaç kullandım hala da devam ediyorum
Rengarenkk Tugbaerdemli kan sonucunda normal değer aralığı yazar. Kaç yazıyo orada. Mesela benim kan sonucuma göre normal değer aralığı 9.3-17. Benim serbest t4 12.7. Normal değer aradığında yani
Tugbaerdemli Rengarenkk o değerler hamile olmayan insanlar için geçerli oluyor mesela troid normal aralıkta ama hamilelikte 2.5 altı olması lazımmış
Rengarenkk Tugbaerdemli anladm canm bende hamileyim ama t4 için önemli bi uyarı yapmadı doktorum. Merak ettim bende sorarım doktoruma
Kokturk Tugbaerdemli Sabah aç yemekten bi saat önce içiyorsunuz değil mi ilaç içip hemen yemek yemeyin
Kokturk Tugbaerdemli Benim ekimde 5.2 aralıkta 2.8 ocakta 1.08 çıktı her sanah işe gitmeden içiyorum iş yerinde kahvaltı yapıyorum siz de düzenli kullanınca düşer merak etmeyin kaç haftalıksınız
Tugbaerdemli 3 e düşmüş ama çok yavaş düşüyor 2 haftada 3.5 dan düştü insallah pazartesiye 2.5 altı olur artık