Dmlafrknomr Ben ilk oglumu 16.haftada hissetmistim diye hatırlıyorum ama suan 2. Bebeğime hamileyim erkek yine ama bunu hissedemedim henuz 16 haftaligiz merak ettim siz kacinci haftada hissettiniz 2.bebeginizi 🤔
Merve-0535 Dmlafrknomr ben ilk bebeğimi 19+6 hafta da hissetmiştim. Şimdi 2. Bebeğimi 14+4 de hisseder gibi oldum. Sonra 1 hafta 10 gün hissetmedim. 15+6 hafta da başladı minik minik pıt pıt eder gibi. Şimdi 16+ 4 haftayim. Arada hissediyor gibiyim. Kelebek cirpmasi gibi 🥰❤️🎈
Zeynepgl Dmlafrknomr 17+3 haftalığız ilk hamileliğim ama tık yok 😔 ilk diye mi neden hissetmiyorum 😵💫
Damli Valla bende ilk oğlum 16 da hissettim ikinci oğluma hamileyim 19 da net hissettim ikinciyi erken hissedersin diyorlardı öyle olmadı
MMmerve_ Damli benımde oyle olmadı 19da hıssettım bende ıkıncıyı acaba sezeryandan dolayı karnımızda dıkıs yerımızı hıssetmıyoruzya oyuzdenmıkı dıye dusunuyorum hala hissiz cunku orası
Dmlafrknomr Damli Aaa demekki benimde oyle olmayacak acaba dedim bir sorunmu var ama demekki cogu anne böyle teşekkür ederim yorumunuz icin🥰
Dmlafrknomr Gul-2407 öyle diyorlar ama oyle hissetmeyenlerde varmis gercekten bende henuz hissetmedim🥰