nurky0 Kızlar 5+2 haftalık hamileyim şuan. İdrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum. Geçiyor 1-2 gün sonra tekrarlıyor. Bugün yanma şikayetim çok fazla. Böyle bi durumda sizler neler yaptınız? Rahatlatabilecek bi önerisi olan var mı acaba?
Neslinurr nurky0 bende hamile kalmaya çalışıyorum bu ay şuan adetim 6 gün geçti daha bişey belli değil ama idrar yolu enfeksiyonu oldum doktorum seni gebe kabul ederek gebelerin kullanabileceği bı antibiyotik yazdı 3 günde geçti
incisu nurky0 iç çamaşırınızı devamlı olarak değiştirin gün içinde önden arkaya doğru silin taharet alırken bol bol su için günlük 3 litre doktorun ilaç yazmadı mı yazdıysa onlarıda düzenli kullanın
Deletedmom623737 nurky0 canım kesin doktoruna danış ilaç kullan 31 haftalığım 2 ayda bir oluyor bende de ilaç kullanıyorm hep
Basakcim nurky0 monurol toz ilaç var şaşe tek seferlik suya karıştırıp içiyorsunuz doktorum yazmıştı bana reçetesiz vermiyorlar ama çok iyi geldi bana
nurky0 Neslinurr Bende hamileleğimi idrar yolu enfeksiyonuyla öğrendim. İnşallah hayırlısıyla sende hamilesindir 🥰
nurky0 incisu Doktor antibiyotik yazdı ben ilacı kullanmadan şikayetim kendiliğinden geçti. O yüzden bende kullanmak istemedim ama sanırım kullanmak zorunda kalacağım
nurky0 Deletedmom623737 Antibiyotik verdi doktor kullanmak pek istemiyordum şikayetimde geçince kullanmadım. Ama sanırım başlayacağım. İlaçsız bi şekilde atlatmak istiyorum ama pek mümkün olmayacak gibi
nurky0 Kullandım daha önce onu bi günlük geçirdi sonra tekrar başladı. Çok da dikkat ediyorum çamaşırları ütülemeden giymem çok su tüketiyorum yinede tekrarlıyor
deletedmom87894 nurky0 bence ijçhmal etme doktora git benimde başta vardı doktor ilaç yazmamıştı az bişey diye 21. Haftamdayım yanmam arttı tek kullanımlık toz bi antibiyotik verdi krem bide fitil verdi şuan iyiyim
Neslinurr nurky0 ins ya çok istiyorum 1. Gün adet gecikmesinde çıkmadı 7.gunumde tekrar yaptırcam pozitif görürüm ins ❤️
Deletedmom623737 nurky0 bende senin gibi düşündüm kullanmak istemedim geçmiyor canım daha cok ilerliyor