Meri3220 18 haftalık hamileyim nerdeyse 1 buçuk haftadır falan sol gözümün altı seyriyor pıt pıt atıyor böyle zararı yok ama sinir olmaya başladım yahu. Aranızda sebebini bilen var mı
Askpare Meri3220 benimde seyiriyor ozaman gözümüze iyi seyirler diliyorum 😄 emin ol gebelik boyuncada seyirmeler dvm ediyormuş fzla takılmamak lazm
leylo29 Meri3220 30 haftalik olcam canim bnim sag gozumde oluyor seyirme valla neden bilemedim 1 haftadir magnazyum kullanmiyom bittide
mercimeginannesiiii Meri3220 Ayyyy o göz kaş seyirmesini ben de bir ara yaşadım. Şuan 22 haftalığım kaç haftalıkken oldu hatırlamıyorum. Bir kaç gün oluyordu birkaç gün olmuyordu sonra yine başlıyordu. Ama şuan yok çok şükür 🤣
canimbeybimmm Benim de 2 gündür sol gözümün üst kapağı aynı şekilde seyiriyor pıt pıt ben de korkudan yarın göz doktoruna gitmeyi düşünüyordum 😢
Meri3220 canimbeybimmm benim alt taraf uyku düzeni zaten yok da ondan da olur dediler kızlarda şimdi magnezyum demiş Bi doktora gideceğim
Meri3220 Mucizecim @ipekveatlas bu magnezyum eksikliğini duyduğum 2 oldu geçen de inanılmaz kalça ağrısı için post açmıştım onda da magnezyum dediler galiba doktora gitsem hemen iyi olacak çok teşekkür ederim
_negolen_ Benim ilk kızımda da çok oldu özellikle son haftalar hem seyiriyor hemde çift görüyordum oda hormonlarla alakalıymış test falan yaptırdım doğumdan sonra
Meri3220 mercimeginannesiiii ya durup dururken olmaya başlıyor böyle insanın zıttına gidiyor inşallah geçer tez zamanda