Selam güzel anneler 🥰
Cuma günü 37 haftalığım doktor kaydım olsun diye randevu almıştım o günde sancım vardı İsmail alaya gittim çok iyi bi doktor nst ye bağladılar ama tam 1 saat nst sırası bekledim çünkü çok kalabalık nst de doğum sancım çıktı 40 ların üzerinde düzenli çıktı alttan muayene etti hemşire 1 cm açıklığın olduğunu akşam 22:00 da hastaneye acilden gel doğum olabilir dedi alttan muayene edince sancılarım biraz daha sıklaştı. Evde 5 dk 1 e düştü sancım gittik kadın doğum aciline orda da en az bi yarım saat bekledim kayıt oluşturmak için acile kesinlikle yakının kadın veya eşin alınmıyor dışarda bekliyorlar tüm işlerini kendi başıma halletmek zorundaydım tekrar alttan muayene etti nöbetçi doktor tekrar nst istedi acilin nst sine bağladılar sancılarım düzenli ama açılma aynı gece boyunca sabaha kadar açılma için bekledik ama kasılmaktan ben öldüm 2 tane ayrı ayrı serum verdiler hidrasyon serum rahim ağzı yumuşaması için yani öldüm öldüm dirildim diyebilirim sabah saat 5 te doğumhane odasına alıcaklarının ve refakatçi kalabilir dediler bu sefer kızım geliyor dedim ama malesefki sancım olmasına rağmen açılmam aynı kaldı uykusuzdum doğumhane odasınında rahat olurum diye düşündüm yatak doğum yatağı olduğu için küçük geldi bana boyum 170 iki büklüm nst de bekledim sesim çıkmadı artık klimadan dolayı boğazım mahvoldu gelen giden alttan muayene etti artık dayanamadım suni sancı istedim sancılarımın bana yeteceğini cihazın suni sancıyı kaldırmayacağını söylediler artık acıdan uyuya kaldım doktor geldi seni taburcu edicem kanaman veya suyun gelirse acil gel dediler toplamda 1 gün hastanede yattım ama keşke imza verip çıksaydım sürekli stajerlerle gelip eğitim veriyorlar onlara beni kobay gibi gördüler heralde ve taburcu olup geldim eve şuan kahverengi lekelenmelerim oluyor kısacası çam ve sakura temizlik açısından ve her konuda iyi bir hastane olabilir sadece stajerler sürekli seninle ilgileniyor ve bilgisizler kızımı alamadan geldim