K88_ 28+6 az önce tuvalette akıntıyla kan geldi doktoru aradım hemen hastaneye git ağrın yoksa korkma rahim ağzın açılmış olabilir falan dedi ben çok korkuyorum şuan
K88_ Fulyaaa1 Piraye2021 Dilaraa1 Muberenay_25 YeninesilAnne Kızlar şimdi eve geldim rahimde açılma falan yok nst de normal ama anlamadım iğne yaptılar ciğer geliştirici yarın kendi doktoruma gideceğim sabahtan. Sağlıkla zamanında gelsin daha çok erken 🥺 akıntıyla karışık geldi kanama şuan da pembe geldi peçeteye ama başka da yok umarımda olmaz☹️
K88_ K88_ mucizegebelik6 Elifikiz @Dilaraa1 YeninesilAnne @Fulyaaa1 Kızlar gittim sabah doktoruma herhangi Bir sıkıntı yok her şey yolunda sadece kısıtlama koydu ev işi vs yapmak yok benek çünkü baş geliş pozisyonda senin fazladan her hareketin baskı yapar dedi ki ben çöm yürüyünce vajina ağrım oluyor kanamadan bir gün önceden öyle çok ağrıdı ki yürüyemiyordum. Ben biraz fazla hareketliyim sanırım 🙄 4-5 saat dışarda gezip gelip evde misafir falan ağırladığım oluyor onları ev ilişkiyi 10 gün kısıtladı lekelenme şeklimde olduğu için korkma dedi Pruloton iğne yazdı ne olur ne olmaz dedi dün vurulmuştum zaten haftaya da vurul bunun bi sakıncası yok dedi 10 gün sonra bir daha gel içimiz rahatlasın dedi o kadar 😍
Fulyaaa1 K88_ ay canm bizede haber ver sürekli postlarda denk geliyoruz seninle haftalarımızda yakın 🙏🏻
Dilaraa1 K88_ oyyy canimm üzülme insallah bisey olmayacak yarın yine haber ver olur mu Rabbim sağlık sıhhat versin zamanında doğsun insallah bebisin 🙏
Muberenay_25 K88_ canım kalp atışını dinledinmi bide doktorunu da ara bilgi ver rabbim korusun inşallah bol dua et Allah’ın izniyle birşey olmaz
K88_ Muberenay_25 dinledik kuşum kalp atışları güzel nst güzel rahim ağzı kapalı plesenta rahim ağzından uzak plesentanın kan akışı iyi. Ama bu kanama niye 🙄
Muberenay_25 K88_ arada oluyormuş gebede canım şimdi bunu kafana takma düşünme güzel şeyler düşün yarın sabah erkenden kendi doktoruna git için rahatlasın
Elifikiz K88_ mantar enfeksiyonu olabılır mı benım öyle olmustu mantar olmuş vajinada o tahriş olmus ve benımde hafif pembe bi akıntım olmustu. Doktor alttan bakmıstı bana oyle anlamıştı.
Fulyaaa1 K88_ cok sevindim canm aman iyi olun 🙏🏻 Dikkat et artık misafir ağırlamak bizim işimiz değil biz ağırlanmalıyız yorma kendini 🙏🏻
mucizegebelik6 K88_ canım dikkat et ozsman kendine. Benim makat pozisyonda ve kese çevresi kanama alanım var azcik kaldı Gerci de yine de is yapmam yasak. O yüzden kendini ve bebeğini koru