minikmucizemmmmmm Sksksksks bende yapmadı kasıklarda ağrı oldu sadece sızlama dolgunluk gibi 🙇🏼♀️ Herkeste farklı olabilir 😊
Semahasan001 Sksksksks 17. Aralık da bitti benim ilacım da 22 Aralık da kontrol vardı gittim yumurtam büyümemiş Aralık yanı yarın kontrole gideceğim adetimin 1 . Gününden itibaren sayarsak yarın 19. Gün oluyor normal bir kişi de 14-15 gün yumurtlama oluyor bende pcos var yumurtam gelişmemiş onun için takip yapıyoruz şuan bizde
Semahasan001 Sksksksks benim bir kaç gündür bel agrısı var canım sabahları kaşık agrım oluyor gün içerisinde olmuyor birde akşam yattığımda bazen oluyor
Sksksksks Semahasan001 bendede pcos var canım gercekten cok zor bir surec yaa Rabbım hayırlısını versin inşallah konusalım haberleselım burdan
minikmucizemmmmmm Bana doktor ilişki sıklığıyla ilgili bişey demedi ya dün öğlen 3 te vurdurdum bu akşam ilişki olcak sonra gün aşırı devam eder heralde veya bu akşam olup yarın sabahta olsa olur mu ki
Sksksksks minikmucizemmmmmm sperm kalıtesı ıcın belkı olmayabılır canım sen onu doktoruna sor bir istersen