kizannesi_1004 Kızlar 38+1iz bugün yoğun bir şekilde beyaz sıvımsı bi akıntım olmuş lavoboya gidince gördüm nişan olabilir mi yoksa mutlaka renkli mi oluyor nişan?
Emirasaf-annesi kizannesi_1004 canım benim ikinci Gebeligimde beyaz sümüksü akıntı geldi ağrılarım vardı cuma günunden pazartesi geldi öğlen gittim 4 cm açıklık ile doğum yaptım şimdi 33 haftamda kahverengi lekelenmem oldu 37 haftadayiz şuan bekliyorum her zaman aynı değil ilk oğlumda da suni sancı verdiler geldi şeffaf kanlı idi
Elifinannesi_ Bende kaş gündür tereddüt yaşıyorum nişan mıydı değil miydi diye. Kimisi renksiz oluyor , kimisi renkli oluyormuş.38+4 haftalığız
kizannesi_1004 Elifinannesi_ sanırım sakin olmalıyız zaten gelse de sancı ve su gelmesi olmadığı sürece çokta bir şey farketmiyor enfeksiyon acısından daha dikkatli olsak yeter herhalde 😊
kizannesi_1004 Elifinannesi_ kızımın gelmesini çok istiyorum bir yandan da beklesin istiyorum kilosu biraz düşük tam miadını doldurursa belki biraz daha alır diyorum :(
Elifinannesi_ kizannesi_1004 Bende 38+4 olduk doğsun istiyorum baya zorluyor heryerim ağrıyor regl benzeri sancılarım var kaç gündür. İyice zorlanmaya başladım 🤦🏻♀️
-Nurbanu- Elifinannesi_ bende bu ara boyleyım . Zorlanıyorum gittikçe korkuyorum da hep bi terikteyım 38+1 m