Umut60 Aysee10 benim eşimin değeri bizimkinden yüksel çakşır otu keçiboynuzu kullanıyordu ilk testi sizinkinden düşüktü hızla artıyor maşallah ilaç kullanmıyor oda
Aysee10 Umut60 bende eşimde şimdi prowomen ona da promen k aldık üroloji doktoruna sormuş kullanabilirsin ama etkisini hemen göstermez hir kaç ay kullanman gerekir demiş bakalım
Aysee10 Umut60 anladım bende bakıldım bende de sorun çıktı amh değerim çok düşük malesef özelde yaptırmıştım 0,35 çıktı şok olmuştum. Şimdi tekrar devlette verdim henüz o çıkmadı sonra tekrar bir doktora görüneceğim olmadı tüp bebek yapacağız artık
Umut60 Aysee10 amh hiç baktırmadım ben tüp bebekte 20 bini bulmuş İnş doğal yoldan gebe kalırız vitamin çabuk etki ediyor aç karnına kullansın bende promotil kullacam bu ay kendim aldım
Umut60 Umut60 benim aldığım yumurta üstüne sitresi kaldırıp gebeliği kolaylaştırıyormuş multivitamindi vaktim içeriği hoşuma gitti
Aysee10 Umut60 evet ya öyleymiş herşeyin arttığı gibi oda artmıştır. İnşallah kalırız bunun için çok dua ediyorum. Ama benim amh düşük olduğu için çok zaman kaybetmemem gerekiyor sizde hormonlarınıza hiç baktırmadıysanız baktırın bence.
Aysee10 Umut60 biz tok karnına alıyorduk olmadı aç karnına alırız umarım etki eder içeriği çok zengin vitaminler direk üreme organına etki ediyormuş .
Umut60 Aysee10 hormon baktırdım Bi ara prolaktin yüksekti dostinex kullandım bu ay yine yükseldi galiba adet olayım 2. Gün baktıracam tekrardan adeti bekliyorum
Umut60 Aysee10 İnş kalırız Allah isteyen herkese versin inşallah çok zormuş her ay negatif i görmek arada ağlıyorum şimdi insanları daha iyi anlıyorum
Aysee10 Umut60 bende ağladım ama artık üzülmüyorum. Çünkü herşey Allahtan geliyor pozitif düşünmek bize de iyi gelecek 2022 de inanıyorum herşey daha güzel olucak 😊 Sende güzel düşün güzel şeyler olsun zor ama böyle yapmalıyız. Bu zamana kadar kötü düşündüm hep bir faydasını görmedim bir şeyi çok isteyince olmuyor.