cigdemkorkmaz Biz 3.trimestera gireceğiz ve hala içime sinen bi isim bulamadım sizler ne koyacaksınız birbirimize fikir olsun 🥰 notladığım isimleri ekliyim belki sevdiğiniz bi isim olur; Atlas ekin Pamir Meriç pars aybars bulut uzay aren arden asil karan evren Muaz ulaç ural erim toprak Çınar çağan barlas
marsel_ve_annesi cigdemkorkmaz aren,liyam,yuna,adriyel şuan aklımızda bunlar var oğlum için ama halaaa daha arayıştayız🤦🏽♀️
Defne2018 cigdemkorkmaz yeni isimler çok saçma geliyo bana muaz ural ulaç gibi toprak çınar bulut bunlar iyi ama sizin tercihiniz bizde eşim babasının ismini koymak istedi bende yanına hasan berk yada hasan ali koymayı düşünüyoru
cigdemkorkmaz marsel_ve_annesi bulut karan koycam herhalde ben ama karanda yeni jenerasyon da çok yaygın olacak gibi
cigdemkorkmaz Defne2018 muaz Ural ulaç erim bunları beğenen olur değişik bi isim diye ekledim yoksa bende tercih etmeyi düşünmüyorum
_negolen_ Kız olarak doğa, Umay, isimlerini düşündüm ben eşim ilk kızımın adı duru diye duygu diyor kayınvalidem Zeynep diye tutturdu bir türkü çağırıyorlar 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
cigdemkorkmaz _negolen_ benimde eşim karan diyor ama söyleyince güzel bi his uyandırmıyor bu isim güzel ama bilemedim. Bende bulut Atlas gibi bişi istiyorum çok kararsızım. Bak kız olursa diye şunları not almıştım😇 kumsal derin melodi masal bahar doğa beste İnci İpek duru bade mira mısra kainat eva Vera peri dua