Oykussssss Kızlar yarın sabah sezaryen ameliyat ile evladıma kavuşacağım inşallah. Biraz telaş, biraz endişe, sevinç, heyecan doluyum . Bana dua edin lütfen . Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mehmel54 Oykussssss Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤ bende 2 gün önce sezaryen ile kızıma kavuştum. Sezaryenden hiç korkma sadece ameliyat sonrası ağrın olacak bol bol yürürsen çabuk toparlanırsın. Bebeğine ve kendine güven. Sonrası zorlayacak ama o kadar güzel bir evlat dünyaya getireceksin ki iyiki yapmışım diyeceksin 🥰 benim kızım biraz güleç doğdu her gülüşünde şükrediyorum. Ağrıdan ağlamama rağmen bir daha olsa bir daha yaparım diyorum. Ben böyle dedim diye korkma da benim acıya olan endeksim bayağı bi düşük. İğne batsa ağlayan biriyim. Neyse uzatmayım kimsenin dediklerine kulak asma sen annesin ve en iyisini sen bilirsin. Annelik gerçekten çok başka bir şey. Kolay doğumlar dilerim ❤
Yavuzz Oykussssss sağlıkla alirsin bi an önce toplanırsin inslalh sağlıkla gelsin bende perşembe oluyorum🥰