Elifaltuntas Merhaba☺️ Ortalama bir fiyatta kalitesinden ve sürüşünden memnun kaldığınız bebek arabası marka modellerini yazar mısınız? Çok arada kaldım sizlerin deneyiminden yararlanmak istedim🙈
Nazlimom Elifaltuntas ben instagramda gurkanbebee sayfasından tommybaby markasını aldim 1.800dü simdi 2bin olmuş kargoyu eksiksiz göndermişler arabada güzel ağır degil sayfada başka modellerde var bakabilirsin😅
mervebuglemtkn Elifaltuntas orta halli 4baby travel sistem aldık kurulum kolay hafif güzel kullanmadik henüz evde bir iki denedik. 5-6 bin verenler var bebek arabasına bence hiç gerek yok
dilek6 Elifaltuntas geçen hafta aldım 1800 TL baby care bambi travel sistem bebek arabası çoook iyimiş aşırı güzel ve pratik tavsiye ederim
Elifaltuntas mervebuglemtkn evet bende aynısını düşünüyorum çünkü belli bir dönemlik sonrasında da baston arabaları tavsiye ediyorlar. Sürüşü nasıl arabanın birde hangi modelini aldınız acaba?
mervebuglemtkn Elifaltuntas 4baby elite travel sistem siyah gold olanı eşim denedi evde daha doğmadı bebek dışarıda ki kullanımı bilmiyorum henuz beğendik gayet puseti de çok guzel iç mideri felan kalın yumuşak. Trendyol dan Kasım indirimin de 980 TL ye aldık biz