As7 Kızlar bu tarihlerde adet bekleyenler, ne zaman test yapıcak, belirtisi baslayanlar , Farklı şeyler hissedenler, normal geçirenler yorumlarda buluşalım🙏🏻🙏🏻🌸🌸
Novaa As7 BAT 30 Aralık. Genital bölgemde ara ara karıncanlanma oluyor ki bu belirti değil sanırım. Test konusunda kararsızım. Regliden bir gün önce diğer tahlillerimle beraber beta hcg baktıracağım. Yeni yıla bir hamilelik var mı yok mu bilerek gitmek istiyorum.
nese_gocuk As7 Bat 30 Aralık benimde beklemedeyim belirti yok arada adet ağrısi gibi ağrı giriyor o kadar
As7 Novaa ben de herhangi bi belirti yok sadece tuvalete gitme hissi oluyor ama gittiğimde 1-2 damla ancak yapabiliyorum. Bu bi belirti mi bilmiyorum.Enfeksiyonda olabilir ümitlenmiyorum şimdilik.2022 ye hayırlı haberlerle girelim insallah
As7 annesinin_beybisi 5 gün önce dimi erken gebelik testi. Bi de hangi marka çıkıyor Clearblue görüyorum genelde
annesinin_beybisi As7 bugün ayın 26 sı 3 gün önce yapmış oluyor normal kaset test yapılabilir 🤗 ben markaya bakmıyorum eczanede hangi test varsa onu yapıyorum senelerdir. eğer varsa zaten ikinci çizgi hemen çıkıyor ama 1_2 saat beklerse veya yarım saat bekleyip cikarsa test bozuk oluyor
Ftos Benim 1 ocak hiç bir belirti yok arada adet ağrısı gibi ağrı var her ay yaşadığım için umut sıfır
Kymetnur Benim döngüm 21 gün. 16. Günden beri ara ara siyah jelimsi akıntı var. Bugün gene var. Çamaşırımda biley olmuyor peçetrye silince geliyor. Anlayamadım nedenini. Benim gibi olan var mı. Daha 3 gün var reglye. Bugün 18. Gün
baby74 Bu ay benim çok farklı uzun süredir bebek haberi bekliyorum.. tek göğüslerime dokunulmuyor ağrı var geri kalan herşey olurdu aklınıza ne gelirse ama bu ay tek bu
Dmrcsnm As7 canım aşılama yaptırdım beklenen tarih 01. Ocak alt karnımda inanılmaz ağrı hissediyorum doktor randevumu 3 Ocak a aldım aslında 29-30 ü gibi test yapabilirim ama çekiniyorum
pims As7 been yarın bi denesemmi diyorum yaklaşıyorum çıkmazsa bidaha denerim geçerse die düşünüyorum
As7 pims ben bu akşam 6 gün kala yani , clearblue erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Akıntı ve sık idrar hissi var.erken yapmış olabilir miyim?
Umutduru As7 benimkisi de 29 aralık.Cuma günü test yaptım çıkmadi.Simdi yapsam çıkmaz diye yapmıyorum.Asırı derece bel ağrım ve cok çok fazla akıntım var.Ara ara da karnım.cok sertleşiyor.Ha bi de kasık ağrısi