ElifHafsa benim kızım sağ olsun dönmedi ve 39da sezaryen olacaktım ama 38 hastalıkken sancım geldi geceden öğlen 3e kadar bekledim belki yalancı sancıdır diye ama dayanamayınca birde açıklık olmuştr belki diye gittik eşimle sancılarım 100den inmedi ebe geldi açılman var ayaklarına dokunuyorum dedi hemen aradı doktorumu ve anestezisti yarım saatte aldılar o telaşla aldılar beni ondan biraz korktum birde ameliyathaneye girince korktum tek başıma değilde annemle ya da eşimle girsem korkmazdım belki 😂😂 sonra nefes alıp sakinleştirdim kendimi spinal istiyorum dedim acil olunca ameliyathanedeyken sordular bana 😂 yarım saatte çıktık odamıza içimden çıktığını hissettim ama acı yoktu 🤗 odaya gelince anestezi baya böyle sarhoş gibi yapıyor ama nescafe içtim üç dört kez o baya açtı beni ve baş ağrım olmadı hala da içiyorum ama günde 1 ya da iki kez 🤗 sondayı uyuşuk taktılar gerçi çıkartırlarken uyuşuk değildim ama hissetmedim bile karnıma bastırdılar sadece o biraz acıttı ama 3 4 saniyelik bir şey ve bence onun faydası var karnım daha kolay indi kanım daha çabuk çıktı gazımı kayısılı meyve suyuyla attım hatta büyük tuvalete bile çıktığım için bir günde çıkardılar tavsiyem kayısılı meyve suyu 👍🏻 Sütümde çok şükür hemen geldi başta az geliyor daha sonra bebişiniz emdikçe çoğalıyor 🤗 şimdi çok şükür iyiyiz hafif yenidoğan sarılığımız var ama bol bol emziriyorum ki geçmeye başladı eğer sarılık olursa korkmayın ilk başta çünkü 4. Günden sonra bir hafta olana kadar tavan yapıyor sarılığı daha sonradan düşüyor tek çare beslemek ya sütle ya mama ile bizim ki uykuya düşkün ama geceleri bir iki saat olunca hemen uyandırıp emziriyorum ilk zamanlar uykusuz geçiyor ama bence çok güzel bir duygu 🤗