Allahneverdiysee Kızlar afedersiniz yaklaşık 1 haftadır ishal gibiyim. Günde 2 bazen 3 kez çıkıyorum tuvalete acaba doğum belirtisi mi? Başına böyle bir şey gelip ne kadar sürede doğumunuz başladı ?? 36 haftadayım
Busara2735 Allahneverdiysee ishal doğum belirtisi diye biliyorum şu an bende aynısnı yaşıyorum tam ishal değil ama ishal gibi. Üstelik demir ilacı kullanmama rağmen öyle bugüne kadar demir ilacı yüzünden kabız gibiydim ama 4-5 gündür bende ishal gibiyim 37 haftadayım 🤷♀️
Ftsrkn Allahneverdiysee vücut kendini doğuma hazırlarken çoğunlukla ishal olunurmuş bnde aynı durumdayım 37+5
Bebegmbenm Allahneverdiysee 36. Da bende o durumdaydım herkes doğum yaklaşıyor dedi. 38+1 şu an bence alakası yok 🥺
Mehtapca06 Bilmiyorum kuzum ben o hafta nasildim tuvalet konusunda hatırlamıyorum benim Nisan geldikten 1 gün sonra doğum oldu 41 haftalıkken
Allahneverdiysee Busara2735 ay çok heyecanlı ben de 36 haftalığım inşallah 39 a kadar bekler bebek 😅 sende başka belirti var mı
Allahneverdiysee Ftsrkn senin zamanın yaklaşmış 😊 ne kadar sürer peki doğumun olması bilgin var mı canım
Busara2735 Allahneverdiysee çatı kemiklerim aşırı derecede ağrımaya başladı ama bunun dışında 3 gündür sabah akşam tansiyon ölçtürüyorum yarın tekrar doktoruma görüncem gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyor ona göre bu hafta doğumu başlatabilir zaten vakti geldi yarın 37+1 olcak tehlikeye girmeden doğum olması en iyisi
Elifinannesi_ O kadar muz , kan ilacı kullanmama rağmen bende ishal oldum şaka gibi. Doğumun yaklaştığının belirtisi olarak biliyorum ama bizim kızın daha gelmeye niyeti yok 🤣 38+4 olduk bide 32. haftadan beri erken doğum riskim vardı
llFatma Busara2735 çatı kemikleri ağrısı vaji iç kısımda mi hissediyorsunuz acaba nasıl hissediliyor ilk gebeliğim bilgilendirirseniz sevinirim
Ftsrkn Allahneverdiysee ya hayırlısı olsun inşallah. İki haftadır gün verirler diye bekliyorum bu hafta olur sanırım
Busara2735 llFatma evet vajinanın iç kısmında kemiklerde ağrı olarak hissediyorum vajinanın kendisi değil de tam oradaki kemiklerim ağrıyor bazen artıyo bazen azalıyor ama en çok gece yatarken sağdan sola döndüğümde anlık olarak sırt üstü hale geliyorum ya o ara fena ağrıyor