Mervef95 Kizlar hepinize iyi geceler, umarım uyumayan annelerimiz vardır aramızda. 37+3 haftalık hamileyim akşamdan beridir belimde ara ara giren ağrı sancı var ilk hamileliğim ne zaman hastaneye gitmeliyim bilgi verir misiniz
Canan1234 Mervef95 bende tam olarak bilmiyorum ama okudum kadarıyla burdan yardımcı olayım adet ağrısı gbi kasılmalar in beş dakika Bi yani duzenliyse filan doğum sancısı oluyormuş ama dayilmayacak ağrın varsa hiç bekleme git derim
ahenkk_1224 Mervef95 benim sancim olduğunda yatağımda uzanamamıştım bile kanepede oturur pozisyonda uyumaya çalışmıştım ama nafile. Bel ağrısı bende de oluyordu ama doğum sancısı aralıklarla düzenli bir şekilde beline girer bir kaç dk sürer geri çıkar. Sonra sıklaşır. Diyelim ki 40 dk da bir 3 dk olarak geldi ya sonra yarım saatte bir olur sonra 15 dk da bir sonra 5 dkda bir bu şekilde oluyor 🌸
ahenkk_1224 Mervef95 hastahaneye de bebeğin herhangi bir sağlık problemi yoksa sancılarınız 5 dk bir düşünce gidin. Yani suyunuz gelir o ayrı. Demek istediğim sancınızı evinizde çekin 🌸
Mervef95 Canan1234 evet adet ağrısı gibi belime sancı giriyor yatıyorum pozisyon değiştiriyorum geçmiyor 5 dk da bir yada biraz daha uzun sürede geliyor yalancı sancı mi doğum sancısı mı anlayamadım
Mervef95 ahenkk_1224 bende aynı durumdayım yatamiyorum uyuyamıyorum. Ne zaman gittiniz hastaneye peki benim şimdi gitmem gerekiyor mu sancıyı hastanede çekmek istemiyorum daha zor oluyor diyolar ama nst de sancılara bakilmasi iyi olur mu gitmeli miyim
Mervef95 ahenkk_1224 sabahi bekliyim ben o zaman biraz daha sancıları takip ediyim. Çok teşekkür ederim 🌼
ahenkk_1224 Mervef95 dakika tutun kaç dk da bir giriyor ağrı? Daha haftanız çok erken ben 41+1 de doğurmuştum. Sancılarınız 5 dkda bir olursa hastahaneye hemen gidin eğer sıklaşmazsa evde durun panik yapmayın inanın hastahanedense evde durmak daha iyi
Mervef95 ahenkk_1224 evet haftam çok erken onun için endişelendim biraz. Bugün çok ayakta kaldım acaba onun yorgunluğu mu diye düşündüm ama dinlenince de geçmedi 5 10 dk arası geliyor sancı ama öyle aman aman dayanilmaz bi sancı değil belime giriyor yanma gibi
ahenkk_1224 Mervef95 doğum sancısı olabilir takip edin duzenliyse eğer sıklaşırsa hastahaneye gidin. Aman diyim erkenden gitmeyin çünkü ben devlette doğurdum özeli bilemiyorum. Yatakta nst bağladılar hareket edemiyorsun ve sancı gelince hareket edemediğin için pekte iyi olmuyor. 🌸
Mervef95 ahenkk_1224 bende erkenden gidip hastanede beklemek istemiyorum evde olmak istiyorum herkesten öyle duydum çünkü hastanede daha zor oluyor diye. Çok teşekkür ederim bu saatte bilgilendirdiginiz için biraz daha takip ediyim ben sancilarimi ona göre bir yol çizerim 🌸
Mervef95 ahenkk_1224 ağrılarım devam ediyor ara ara hic uyutmadi ama hastaneye de gitmedim bekliyorum evde çok aşırı dayanamıyorum dediğim zamana kadar bekleyeceğim bakalım
EeeA Mervef95 benımde dun geceden berı agrım var karnım tas gbı oluyo sureklı adet agrısı gbı agrım var ama ole dk ıke gırıp cıkan bı sancı degıl gecmeyen adet agrısı gbı 3 gebelıgım hıc bole bı durum yasamadım 37+6 haftalıgım bende
Teusa Mervef95 ben de 36+0 da sancı çıkınca doktor doğsa da sıkıntı değil demişti aslında haftaniz normal bence 38 in içindesiniz. Ben de her an ağrı olacak diye bekliyorum 36+2 yım :(
Mervef95 EeeA benim de öyle geçmeyen adet sancısı gibi belimden giriyor devamlı nişan ya da suyum da gelmedi bilmiyorum bekliyorum bakalım
Mervef95 Teusa sancıları hastanede çekmek istemiyorum biraz onun için gitmedim evde daha rahat edermisim gibi geliyor devlet hastanesine gidiyorum yakın da çok sıklaşırsa giderim diye bekliyorum