SARAras61 canım söyle anlatıyım . 1 hafta boyunca sıcak bastı dk bası duşa giresim geliyordu evde deliryordum . Ağrım yoktu kanama yoktu . Eşim işten geldi zorla götürdü kalbi durmuş dediler 8+3te . 9+4 olması gerekiyordu . Ama şunu deyim normalde mutfağa giremeyen salça kokusundan tiksinen ben mutfağa girdim yemek yaptım , mutfak lavabosundan plastik koku geliyordu o kokuyu alamadım . Göğüslerim ağrımadı. Mide bulantım geçti ben bunlarla anlamamışım . Bebeği aldılar msjları okudum sonra farkettim . Aslında bütün gebelik belirtilerimi kaybetmişim . Ve bebeğim 3 aralıkta ölmüş ben 10 unda öğrendim 11 inde aldılar . 3 aralıkta elimi karnıma koydum rabbim onu benden alma ddim . Gece eşim çalışıyordu hüngüe hüngür ağlayıp üşüyordum . Eşim molasında arayacaktı yazmışım ki uykum var uyumaua calsyrm arama uykum dağılmasın … msjları okudukça delirmiştim , meğer herşeyi hissetmişim o gün bebeğim benden gitmiş . Ben çok stres yaptım ankaradan antebe geldim 2,5 aylık evliyim hemen hamile kaldım burda post oluşturdum hastane sordum herkes özele gdyz devlete gitme ddi ben 1 kasımda oluşturdum 3 üne kadar ağladım hıçkıra hıçkıra ağladım . Eşime kızdım para yok gidemyz die . Şuan ki aklım olsa ağlamazdım üzülmezdim. Giden geriye gelmiyor ama rabbim yazmış diyorum inan beynim çok dolu . Eşim smdi işte ben hala burdaki yazıları okuyorum . Hergün ağlıyorum. İnsan kaybedince anlıyor . Canını sıkma ikizlerine söyle ben hamileyim diye kardeş var karnımda de . Eşinede düzgünce anlat . Smdi hormonların tavan yapmıştır farkında bile değilsindir eşine davranış biçimin kötüdür ama sen anlamıyorsundur . Ben sonradan anladım . Eşimin üzerine çok gtmişim . Herkes özele gidebilir eşimde para yoksa beni nasıl göndersin diyorum . Bugün oda ağladı bebek için . Hatta bebeğin kalbi durdu 2 gün boyunca ağladı ona teselli verdim sonrada ben dağıldım