ayse12211 Kızlar 35 haftalık hamileyim. Son bi haftadır sürekli sadece sağ kasığıma ağrı atıyor. Artık kasık değil sağ tarafın tamamı çok aşırı ağrıyor. Şu an sağ tarafım çok kötü. Benim gibi sadece bi tarafı ağıran var mı?
Shrtt ayse12211 Bende 35+5 günlüğüm canım bazen ağrı giriyo kasıklarıma ama normal zaten artık doğum yaklaşıyo ara ara kasık ağrısı olurmuş ama tek tarafın sürekli ağrıması bilmiyorum bi bilgim yok doktoruna mesaj yaz sor istersen yada kontrolün yakınsa yüz yüze sor
Hlm_aydn61 ayse12211 bende 35 haftaya bugün gece giriyorum inşallah ama ölmüşüm kasik bel ayak ağrısından görsen oturup ağlıyorum akintim bile oluyor ve özellikle sağ taraflarım hatta uyuyamıyorum geceleri çok zorlanıyorum
Hlm_aydn61 ayse12211 bugun kontrole gittim normalmis bebek baskı uyguluyormus ve doguma az kaldığı için rahim büyüyor o yüzden oluyormuş
Hlm_aydn61 ayse12211 evet normal canim benimde en çok sağ taraf gorsen hatta korkuyorum doğum yapicam diye bazen diyorum kesinlikle doğum yaoicam bebek baskı uyguluyor diye birde sizin çocuğunuzun cinsiyeti erkekmi
Hlm_aydn61 ayse12211 benim başımada geliyor hatta doktordan geldikten sonra bildiğin sağ taraf koptu öyle böyle değil akintim bile geliyor öyle olunca birde artık son haftalar yalancı kasik ağrılarıda başlıyor dedi doktor endiselenme canim.
ayse12211 Hlm_aydn61 çok teşekkür ederim. Ama Nasıl bi ağrıydı öyle ya rabbim 😣😖😖 şimdi geçti şaka gibi
Hlm_aydn61 ayse12211 evet seni çok iyi anlıyorum hemde cok horsen ağrıdan ayağa kalkamiyorsun üstüne sanirsin adet sanxisndan beter birssy vuruyor seni hayatında hiç öyle Ağrı yememissin gecincede cok rahatlıyorsun bebek gibi oluyor vücudun cok hafif rica ediyorum canim benim