Morningstar Senacemal bende park beşik aldım canım en kullanışlı o gibi katla istediğin yete götür benim ailemde uzakta gurbetteyim senede bi kac kez ailemin yanına kesin gidiyorum yani orda beşik aramam yanimda benle gider beşiğim😊 ya daha yeni yeni başlanır zaten kimisi çok erken başlıyor onlari da anlıyorum heyecandan tabi benim oğlum olacak ya sizin bende iki posta alışveriş yaptım netten sanirim yenidoğan alışverişi giysi olarak tanımlandı şimdi işte diğer ilk ihtiyaçlarını alirim sonrada diğer aylara giysi alirim büyük büyük 😊
Mirena Morningstar ben normalde de çok su tüketirdim ama dediğim gibi gebelik şekerinin susuzluğu farklı hiç bi şekilde kanamıyosun suya şekerim çıktığında sürekli su için wc gittim öyle geçti bi de ben 9 ay boyunca sürekli kustum çok şükür düşük erken doğum kanama vs bi sorun yaşamadım gebeliğim boyunca beni yoran tek şey şeker ve kusma oldu sadece
Morningstar Mirena anladım o zaman bendeki bu suya kanamama şekerden de olabilir kan verdim bugün bakalım birseyler çıkacak mı beni de şu anlık yoran şey soğan yiyememek ne pişmiş ne cig soganli yemek tuketemiyorum ilk başlarda çok zorlandım ama su an bu durumda alıştım yani sogandan uzak duruyorum sogansiz yemek yapıyorum napim dogurana kadar boyle gider gibi bu durum inşallah dogurunca geçer 😅
Esrasenturk8 Morningstar ben yavastan baslamıştım coğu duruyo. Kaç ay var sonuçta evde büyük kalabalıklara gerek yok diye düşündüm. Kış bitsin de odasını hazırlıcam
Morningstar Esrasenturk8 ben oda hazirlamicam ya şuan ki evimde zaten fazladan bir oda yok olsa da ilk etapta zaten benimle olacağı için oda yapmazdım da ılerde çocuk odası yapardım ya da şimdiden alsam bile mobilyayi çocuktan gençliğe götürecek birseyler alırdım sanırım
Mirena Morningstar soğan bende mide yanması yapıyo çok zor sindiriyprum hele ki çiğ yemişsem iki gün geçmiyo tadı 🥴🥴
Esrasenturk8 Morningstar aynen kesinlikle olması gereken bişey değil yeriniz yoksa hiç gerek yok uzun bi süre
elifinilki27 Gizemms6 https://imgyukle.com/i/oQXjZs Yalnız bu liste bizim kendimize göre hazırladığımız liste fiyatlandırmayı da biz kendimiz yaptık bazı ürünleri ikinci el almayı planlıyoruz bilginiz olsun siz kendinize göre ayarlarsınız
okuyor Bakım seti, bebek arabası, ana kucağı, görüntülü telsiz, oda termometresi, kanguru ve fotoğraf çekimi için alacağımız hastane çıkışı hariç her şeyi tamamladık. Odasının boyanıp yerleşmesi kaldı. Bu ay onunla ilgilenecegim.
Morningstar okuyor maşallah herseyler alınmış 💜 ben daha yeni yeni aliyorum sizin doğum ne zamana geliyor
okuyor Morningstar takvime göre 3 Mayıs ama. Gebeliğe bağlı tansiyon rahatsızlığım sebebiyle erken doğum riskim var.
Morningstar Neslihanahmet daha yeni yeni alma vakti geldi zaten canım bundan sonra alırsın inşallah daha vakit cok
anne_2 Morningstar tahmini doğum tarihi 20 Nisan 🥰 şu an 26 haftalık ikinci bebeğim 🙈 ama inan herşey parça parça ne aldım ne alacağım hiç bilmiyorum. Bu arada 1ay önce ev taşıdım 🤭🤦🏽♀️ başka şehire hemde. Yorgunluktan mı bilmiyorum ama kafam darmadağın. İlk bebeğimde hiç böyle değildim hiç eksiği olmadı herşey düzenli ve sıralı olmuştu. Bu defa artık ev taşıdığımdan mı çok düşündüğümden mi kafa yorgunluğundan mı bilmiyorum ne almam gerekiyo ne almış olmam lazımdı ney eksik diye defalarca düşünüyorum. E bide pahalılık malum 🤦🏽♀️ aman ona bu kadar verilmez bu o kadar etmez şu ara elimiz sıkışık daha zaman var diye günler haftalar geçiyor.
Morningstar anne_2 ya yine zaman var sen yorulmussun ev tanımışsın sen tecrubelisin biraz dinlenince kafani toparlar hemen halledi verirsin eksikleri 🌺maddi durumda önemli tabi alırken bende bir anda alacak güç yok bu devirde indirim de yakaladikca yavaş yavaş alıyorum kafama göre işte bi liste yaptım ona göre devam etmeye çalışıyorum benim ilk gebeliğim doğum 28 Nisan olarak görünüyor artık nasip 😊
seon90 anne_2 bende senin gibiyim soruyorlar ne alayım diye yani ne almak istersen onu alın almasanızda olur diyorum.gerçekten kafam allak bullak yorgunum.ay bide kayınvalidem resmen kış çocuğu olarak görüo nisan mayı haziran soğuk olur polarlı battaniye falan alalım diyo deli edio beni.oğlumdada çok karıştı tabi ben dinlemedim hiç onu😂ama bunda deli edicek beni belli yani.her şeye karışıyor😂