Ozlem-4316 2 li tarama da ense kalınlıgına 2.6 dediler doktor korkuttu kan tahlılınde papp-a 8.04 fb-hcg 33.8 perinotolojiye sevk etti bilen varsa yardımcı olabilir mi
Ozlem-4316 Esmi aklıma dahi getirmedim daha tam sonuclar bellı degıl galıba cuma gunu kan testım verildi 10 gune cıkar denildi perinotolojiye sıra aldım
Esmi Ben iki gün önce ikili test için doktoruma gittiğimde bana direk bu soruyu sormuştu. Eğer öğrendiğinizde gebeliğinizde bir durum değişmeyecekse yapmayalım dedi ve öyle kaldı
Ozlem-4316 Esmi bursada eğitim arastırmada yapıldı doktor direk 2.6 cıktı dıye pat pat soyledi arastırdım ınternetten hemen karalara baglamaya gerek yok 3 e kadar bir sorun yok yazıyor ister istemez korktum
Esmi Ozlem-4316 ben de korktum açıkçası. Ablama aynı size söylediklerini söylediler ve uzun süre o psikolojiden çıkamadı. Öğrenmemek en iyisi gibi. İnşallah istediğiniz gibi geçer bu süreç 😊
Ozlem-4316 Esmi inşallah canım öğrenmemek daha mantıklıymıs diğerlerini yaptırmıycam 2 gundur yedım resmen kendımı de bebegimi de sıktım durdum herseyın hayırlısı olsun dıye bılıyorum anca