deletedmom321 Sevgili annişler ve hamişler ; çatlaklarınız ne zaman başladı? Hiç çatlamayan oldu mu? Olduysa bir önlem mi aldınız kendiliğinden mi oluşmadı? Genel anlamda kaçıncı haftalarda başlar?
Aleynaozkayaa deletedmom321 ben bir gece uyudum uyandım popom öyle bir çatlamıştı ki paramparça olmuştu resmen ben hiç kalçamın çatlayacagını düşünmemiştim sanırım 25. Haftadan sonra çatladım göbeğimde yok denecek kadar az ama kalçam çok kötü😢
mucizemizibekliyoruzz deletedmom321 25. Haftadayız çatlama yok şuan. Mustela kullanıyorum çatlak kremi. Ve çok su içiyorum
Cancancan deletedmom321 bende ağda sonrası 28. Haftada bikini bölgem çatladı 36 dan sonrada göbekte çatlak olmaya başladı bio oil bebe yağı vazelin kakao yağı kullandım düzenli olarak
Zuhal2205 deletedmom321 32+3 olduk. 15 haftadan sonra başladı bacağım çatlamaya. Şuanlık sadece orda var. Umarım başka yerlerde oluşmaz
fatmff Agg0207 benimde şu an göğüslerin çatladı 18 de başladı şu an 21 haftaligiz bende yağ sürüyorum bakalım göbek çatlatacak mi
seymen 36. Haftada başladı. Çatlamayacagım diye düşünürken çatladım. :) Düzenli nemlendirdim, çeşitli yağlar kullandım. Genetik dediler o da tutmadı. Annem hiç çatlamamış ama ben çatladım. Benim karnım anneminkinden büyükmüş ama onun etkisi vardır.
deletedmom321 Cancancan son haftalarda bile olabiliyor yani hiç heveslenmemek lazım o zaman çatlamadım diye :/
YeninesilAnne Benim ki 39. Haftaya girdiğimde çatladı. O zamana kadar da hiç bişey kullanmamıştım. Şu bir haftadır bebe yağı sürüyorum sürekli nemli tutuyorum ama çokta çoğalmadı. Yani çatlamayacağım diye sevinirken son anda sürpriz yaptı bana 😏
Fidashka Ilk aydan goguslerim catladi bile🤦🏻♀️ Zamanla kalcalarim popom falanda catladi. Karnim geç ciktigindan ve kicuk oldugundan dolayi bir tek karnim catlamamisti,onada tam seviniyorum derken geldik son ayda o da catladi nihayet🤦🏻♀️ Hicbirsey onlemiyor malesef,catlicaksan naparsan yap catlicaksin,catlamicaksan hicbisey yapmasan bile catlamicaksin.Daha cok genetik bisey.Banada annemden gecti herhalde☹️
Agg0207 fatmff bende 21. Haftadayim hep su iciyorum yag suruyor insallah dahada yayilmaz ve baska yerler catlamaz hic sevmiyorum catlaklari ve hamilelikte goguslerim buyudu resmen 4 kilo aldim oysaki eski halimi ozledim daha simdiden
Seyma18 deletedmom321 benimde 20den sonra karnım çatlamaya başladı😕 Bebe yağı kullandım daha 10. haftadan cildini kuruttu. Bio oil kullandim ama oda engel olmadı şimdi zeytin yağı kullanıyorum. 25. haftadayz