Tugba6336 Tugba078 ay ben de öyle acaba açılmamı oluyor diyorum . Böyle bir sızı ilk defa yaşamaya başladım 😔
Mervelerce Tugba078 aynı durumdayım 37+4 üm yataktan dönerken bile agrı yapıyo sanki önceden bi yere vurmuşum da morarmış bi yerim agrıyomuş gibi🙄 normalmiş vajina kendini Doğuma hazırlıyormuş ve bebekte baskı yapıyormuş ondanmış🙄
Sukranerolkaradag Tugba078 Yalancı sancılar genelde altan vuruyormuş ben de 36+4 deyim bende de oluyor. Sormuştum normal bir durum demişti doktor.
Hasrt033 Bendede var iki gündür 😣 18 haftaligim ben böyle bıçak gibi saplanıyor mikrop çıkmıştı idrarimda ondan mı diye düşünür oldum veya üşütüyorm 😣 soğuk vurduğu an sızlıyor sanki
Hasrt033 Tugba078 şu an krem kullanıyorum alt Kısma uyguluyorum sadece dışına öyle dedi doktor ama yarın gidicem bakalım soyliycem ne diyecek
MbsN 30+5 haftalik olduk benimde Alt bolgede agri ver hele ki tuvalete gidince oturunca 1 dk surmuyor ama sanki yere dusecekmis gibi oluyor 🤷🏻♀️ Cocuk kilo aliyor buyuyor diye mi acaba bende dusunuyorum 24 austos ta doktordayim anca bakalim
Tugba078 Sukranerolkaradag olabilir canım ilki yaşayanlar tecrübesiz oluyor bende öyleyim hemen bir panikle koşuyoruz hastaneye