sedanurunalx19 Bebeğiniz kaç kg doğdu solunum sıkıntısı olup yoğun bakıma yollayan varmı çok endişe ediyorum inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş rabbim🤲🌸
UmutsuzPolyanna sedanurunalx19 38+5 de doğum yaptım oğlumu sezeryan ile 3860 doğdu solunum sıkıntısı olmadı
Kizannesi92 sedanurunalx19 38+5 de 2910 kilo doğdu yoğun bakıma girdi ama solunum dan değil beş günlükken idrar yolu enfeksiyonu tespit edildi on bir gün yattı
Mihribancglr sedanurunalx19 tam 38 doğum yaptım benim bebeğim zayıf doğdu doğuma 1 ay kala. Covid geçirdiğim için gelişimi yavaşlamıştı 2650 doğdu ama solunum sıkıntısı vs hiçbir şey yaşamadık şükürler olsun zaten normal doğum haftası 38 ila 40 korkma canım 🙏🥰
EbrarEmrah sedanurunalx19 tam 38 de doğum yaptım bebeğin küçükmüş dediler 2490 gr doğdu 4 saat solunum desteği aldı şu an 37 günlük 1 hafta önce kilosu 3900 dü anne sütü aldığı sürece çabuk toparlıyo merak etme kilo hiç önemli değil
Kizannesi92 UmutsuzPolyanna ay maşallah 38+5 de doğum yaptım 2.910 gram di kızım şimdi 38 günlük daha anca dört kilo bence hâlâ çok zayıf 😕
RumeysaNur34 sedanurunalx19 38+2 de doğdu oğlum 3500 gr 51 cm şükür solunum sıkıntımız yoktu ama doğduğu gece yenidoğan yoğun bakıma alındı anne karnında idrarını yutmuş gece midesi yıkandı sabah yanımızdaydı şükür
a-melis UmutsuzPolyanna şuan bel ağrınız var mı kimse spinali önermiyor sonrasında bel ağrısı oluyo diyolar doğru mu acaba
Guney16_Enes21 sedanurunalx19 38+0 doğum yaptım sezeryanla suyum fazlaydı bebeğin kilosu öndeydi 3840 doğdu solunum yada başka herhangi bi sıkıntı çıkmadı ertesi gün sabah taburcu olduk
UmutsuzPolyanna a-melis ben doğum yapalı 5 yıl olacak canım 4. Ay sonrası senesi dolana kadar yere oturup eğilince bel ağrısı yaşadım ama dayanılmayacak değildi şimdi 2. Bebeğim ve doğumu İçin yine aynısı olur mu bilmem