Mnk123 Kızlar 8 aralıkta doğum yaptım postlarımı görenleriniz varsa bilir bebeğim küvözde hala ben süt sağıp hergün gönderiyorum çok fazla olduğu söylenemez ama bi kaç gündür daha da az olduğunu fakettim bu bende inanılmaz stres yarattı acaba sütüm mü kesilecek diye korkmaya başladım, kızlar artmadı için neler yapabilirim önerilerinize ihtiyacım var?
Mehtapca06 Mnk123 strese girersen asıl o zaman azalır iki şey şu ve uyku bunlardsn daha iyi gelecek başka şey yok
Nisann26 Mnk123 Canm ben doğum yapmadım ama bana bestlak damla önerdiler. Eczaneden aldım şimdiden çantama koydum. Yorumlara bakarsan memnuniyeti görebilirsn, istersen bi araştır insaallah faydasni gorursun
ElifB08 Mnk123 yulaf,bulgur,helva,tahin,komposto, rezene çayı bunlar bende güzel süt yaptı. Birde süt arttırıcı damla aldım artık bebeğim daha iyi doyuyor
Mnk123 Mehtapca06 inanın elimde değil yirmi gündür ayrıyım ondan sadece camın ardından iki dakika görebiliyorum dokunamadan kucaklayamadan
Ozlemmiray2019 Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Doğumdan sonra doktorumun tavsiyesiyle süt arttırıcı damla ve çay kullandım ama çocuk doktoru en büyük etken mutlu olman kendini iyi hissetmen sana ne iyi geliyorsa onu yap demişti ve bol su tüket demişti faydası oldu diye düşünüyorum.
Mnk123 Ozlemmiray2019 Allah razı olsun çok sağolun, ben yirmi gündür anlamadığım gün yok yapmayın diyeceksiniz ama elimde değil ruhen bitik durumdayım damlanızın ve çayınızın adını öğrenebilir miyim?
Mnk123 Nisann26 ilacto diye bi damla önerdi bana çocuk doktoru doğum yaptığımdan beri kullanıyorum ama faydasını gördüğüm söylenemez
Ozlemmiray2019 Mnk123 evet anlıyorum sizi ruh hali elimizde olmuyor o dönemde. En azından sadece güzel şeyler hayal edin. O zaman enerjiniz değişiyor. Prolac damla ve humana çayı içmiştim bol su tüketin. Ve sütüm gelmiycek endişesini atın kafanızdan doğumdan hemen sonra şarış şarıl süt gelmez. Zamanla randıman alır süt kanalları açılır. Endişelenmeyin bebeğiniz küvezden çıkınca inşallah daha çok olucaktır🙏🙏
Nisann26 Mnk123 bestlak damla benim dediğim. İsterseniz bi Google den araştırın ya da post açın bestlak damla kullanan var mı diye, inşallah vesile olurm canm