Emleyla Kızlar eşim isrlarla badenin yanına ya Ece ya Umay Dior şaka mi yapıyor ciddimi bilmyrm umayi daha çok istyr of ya kafam çok karışık şimdi bade ismi anlami iyi degl diceksiniz anlıyorum ama biz istyrz sizin fikrinizi almak istedims naif güzel bir isim lutfennn 36+6yim isim yok
Mehtapca06 Arkadaşımın kızının adı gökçe Umay yada tam tersi gökçe Umay da olabilir biz Umay dediğimiz için hangisi ilk isim bilemedim 😂
Mehtapca06 Nebyaa qhshshshs valla yazık bana hem hamilelik hem 21 aylık oğlum derken kafa hepten gitti 😂
umayben Umay ismi çok güzel bence güzel yapan ise anlamı 😍 Türk mitolojisinde hayvanları ve çocukları koruyup yardım eden varlık 💖
CS0932 umayben Esasen Türk mitolojisinde bir varlık değil, Tengrizimde bir tanrıçadır. Doğurganlık tanrıçası olduğu için özellikle çocukları koruyan,kollayan olarak bilinir. Kızım olsaydı bu ismi düşünebilirdim. Güzel bir ad.
umayben CS0932 doğrudur 2 şekilde de geçiyor kaynaklarda ☺️ bence de koyun koydurtun çok güzel bir isim
Emleyla Ozmn Umay bade 🌺🥳🥳🥳🥳 Miray bade 😁🤰 eşime bu isimleri sundum beyfendi kimlik çıkartacak bı havalarda görseniz 😁😁benim elimde Dior 😁😁 ama sizden destek aldım içime daha çok sindi şimdi 🥰
Emleyla holly çok guzell🧿🧿🥰🤰 bu isim konusi çok zormuş ya biandan şey düşündüm badenin anlamini çevremden hiç kimse bilmyr kimse hiç içecek falaan demedi acaba kulağına Umay die okunup kimliğe Umay bade yazılsa günah olur mu karnimda herkes bade die seviyor coook sevdi herkes bende eşimde🥰🥳
denizvebulut Emleyla Üç isim de birbirinden güzel. Ben kendi adıma, tek isim taraftarı olduğundan sadece Bade’yi tercih ederdim.
Emleyla denizvebulut bende ilk öyle istyrdum eşim birazcık turkesci ya Umay Alparslan Türkeş kızının adı Dior anlamında güzel Dior ilk bebeğimi kaybettik biz erken doğumla ona bile Alparslan katmistik bakalım zaman ne gösterecek ismiyle gelir inşallah 🥰