Bernako Kızlar merhaba , 27 haftalık gebeliğim. Rahimde baskı hissediyorum. Bir kaç gün önce göbek deliğimin üstünde hissedilen tekmeler. Şimdi tam kasıklarıma vuruyor. Pazartesi randevum. Ama şu saatte ne yapılır normal midir bilemedim.
Eyoo Bernako yani bence normal bende aynı haftalarda aynı durumu yaşamıştım daha o zamanlar dönmemişti bebeğim ve ayakları ile baskı yapıyordu ama sizin içinize sinmeyen bir durum warsa mutlaka doktora danışın
Makskala Bernako 30 haftalık hamileyim doktorun bana söylediği rahmine artık baskı yapar ve tuvalete daha sık çıkarsın. Bende bebeği hep aşağıda hissediyorum dedim. Oda normal artık aşağıda hissedersin şuan normal pozisyonda olması gerektiği gibi dedi
Bernako Eyoo ilk gebelik tecrübesizlik bilgim var ama konu kendi bebeğim olunca akan sular duruyor. haftalık takipliyim Pazartesi ye kadar bekliyip bütün şikayetlerimi söyliyim doktora 🥺
Bernako Makskala evet 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum afedersiniz acayip sıkışıyorum sanki yıllardır çiş yapmamış gibiyim
Tughanalpinannesii_ Bernako ohoo daha yeni başlıyor alışırsın Tuvalete çıkman normal baskı yaptigi için ustteyken de mideye yapar mesela yanma şikayeti olur ama artık aşağı doğru indiği için pozisyonu idrar kesesine baskı yapacak Merak etme rahminde hissedebilirsin baski doğum değil o. Zaten gelmeyince gelmiyor yarın 40. Haftam miadi doldu 😂
Bernako Tughanalpinannesii_ gelmesinden korkum yok çok şükür ama benim gebeliğim biraz riskli grupta endişem o 🥺 haftalık takip ediliyorum geçen hafta bişey yoktu bir sonraki randevu Pazartesi böyle artınca baskı bişey mi oluyor dedim acaba
Bernako Tughanalpinannesii_ yok hayır kan uyuşmazlığımız pozitif bizim malesef. Bebek büyüdükçe vücudumla savaşmaya daha çok çalışıyor.