Fundish Kaset şeklinde olanlar daha iyi sonuç veriyor.ilk yaptığımda bende çizgi görmedim 7-8 gün sonra çizgi gözüme gözüme girdi o derece koyuydu.ben olsam sanırım beklerim ki bekledim :))
Zafse Fundish ayyy hadi bakalım peki bide şey sorayım direk yarın kan versem ve bu bebiş geç döllenme olmuş olsa bile hani 1 haftalık gibi kanda çıkar dimi
Fundish Zafse erhan doktor var instagramdan takip ediyorum .14 gün bekleyin kan tahlili kesin sonucu için diyor bence acele etmeyin sakin sakin bekleyin derim
Arsesari Zafse dayanabilirseniz bikac gun bekleyin sabah erkenden ilk tuvaletinizde yaparsaniz daha iyi bi sonuc olur
Zafse Arsesari sabah yine yaptım elindekini dayanamayıp:/ yine benzeri çıktı bu gece ama kan vermeye gidicem galiba ya haftaya da yoğunluk var araya kaynayabilir bu merak beni benden aliyo:)) çıkar ama dimi kandan kizlar: şuanda:)
Arsesari Zafse Evet kandan cikar ultrason icin kucuktur varsa eger gozukmez 2 3 haftalikti benim kanda cikmisti
Zafse Arsesari test sonucu 1.20< çıktı :( negatif hala regl yok eğer olmazsa 1 hafta sonra yine gel dedi :(
Arsesari Zafse rabbim gonlune gore versin yoksa da vardir bunda da bi hayir elbet..hic aklinda yokken gelir bulur seni cok istedigin seyler