minnosbirkiz ilkimgamze Bu ay arkadaşımın ovulasyon testi takibini yaptım, regline 6 gün kala yumurtlaması oldu, 4 gün kalada yumurtası çatladı, regl döngüsü 32 gün 🤗
ilkimgamze Havvayy Evet onu biliyorum da benim 17. Günden beri çok belirginleşti her gün bir önceki günden koyu oluyor bugün 22. günümdü bir tık daha koyu olsa yumurtlama olacak sanki yarın yada sonraki gün tam koyu olacak gibi ama tam 30. günde adet olduğum için kafama takıldı yaşayan var mı diye
minnosbirkiz ilkimgamze çatlaması bugün oldu, nasipse bekleyip göreceğiz, eğer tuttuysa geç döllenme olacak sanırım, döngüsünün 26.gününde yumurtlaması başlamış oldu, çok şaşırdık bu kadar geç yumurtlama ve çatlama olmasına ama oluyormuş 😇
ilkimgamze minnosbirkiz Benim de öyle olacak galiba. Ben daha öncede bir gebelik geçirdim ama boş gebelikti maalesef. O zaman takip etmemistim ama onda da geç yumurtlamıştım galiba çünkü geç döllenme olmustu bu defa da öyle olacak gibi . İnşallah arkadaşınız da hayırlı haberler alir
minnosbirkiz ilkimgamze Canım galiba tuttu, regli 11 gündür gelmedi gecikti yumurtlamanın üstünden 17.gününde test yapacak inşallah güzel haberler alırız 😇
ilkimgamze minnosbirkiz İnşallah canım hakkinda hayirlisi olsun insallah 🙏 Benim de gecikti de acaba yumurtlama geç olduğu için adette de gecikmiş olabilir mi diye düşündüm aklıma söyledigin arkadasin geldi sorayim dedim
minnosbirkiz ilkimgamze İnşallah ikinizinde tutmuştur canım bekleyelim bakalım hayırlı haberler alırız inşallah 🤲🏻 Yumurtlamanız geç olduğu için eğer tuttuysa döllenme aşamasındadır şuanda, yumurtlamanın 17.gününü bekle sende 🥰