Merve5561 Merhaba kızlar bu haftalar arasında vajinal ve rektal kültür testi yapılmalı diye okudum yapılan var mi benim doktorum bahsetmedi bundan
Gunesinannesi Merve5561 evet benim doktorum bahsetti vajinal kültür alıcaz diye bende korkuyorum test yaptırmaya 🤣
tgcaty Merve5561 bana hiç bahsetmedi ilk dogumun 38 haftada suyum geldi acil sezeryan oldum şmdi de 4 ğün snra planlı sezeryan olacam o yüzden mi acaba yapmadı
Gunesinannesi ZeykemKaya işte şöyle ki çatala çıkarıp vajinadan pamuk çubuğu gibi bi aparatla sürüntü alıyorlarmıs enfeksiyon varmı yokmu diye normal Doğumda bebeğe bulasabiliyomus çünkü ona bakılıyormuş, ben yaptırmak istemiyorum dedim olmaz dedi
Kbraduru Ben 28 haftalığım ağırlarımdan dolayı doktorum herşeyime baktı ve tabiki dediğiniz şeyide yaşadım doktorumdan sanırım ben hiç çatalda muayene olmadım bi anda muayene edicem diyince ben korktum hazırlıklı değildim ama mecbur dedi alltan açılmam baktı sıvı vs aldı ama asla korkulcak bisey yok ben kan bile aldırırkn kendime zor gelen insanım ama çok kolaydı asla utanmayın ve korkmayın☺️😊
Gunesinannesi Kbraduru valla bende korkudan ziyade utandığım için yaptırmak istemedim 😄 kara kara düşünüyorum zaten nasıl dogurucam diye
Gunesinannesi HaticeKoyuncu yapılcakmı size de doktorunuz söyledimi bende bu hafta gidicem mecbur yapılcak artık
HaticeKoyuncu Gunesinannesi önceden herhangi bişey söylemedi ama gidince görcem :/ arkadaslarıma sordum yaptırmadıklarını söylediler 🤔