SemaArin MERHABA KIZLAR SON ADET TARİHİM 28 KASIM 4 HAFTALIK HAMİLEYİM ÇOK ŞÜKÜR AYNI OLAN VARMİ VEYA KAÇINCI HAFTADA KESE GÖRDÜNÜZ ?????
taninmayananne SemaArin benimde son adetim 27kasim test yaptım çıkmadı dün olmam gerekiyordu hala olmadım.Bugun kan vercektim yoksa üzülmeyin diye vermedim 😄 Yarında olmazsam tahlil vercem artık
Burcu_akbb SemaArin 7-8 haftada Gitmekte fayda var tam anlamıyla Kese kalp atışı için Kan değernizde çıktıysa 15-20 gün bekleyin bazı dr hemen alttan bakmaktan yana Gerek yok yani az bi zaman bkleyim karnından kasıktan gözükebilir
taninmayananne SemaArin oğlumda 5+4 te hem kese görmüştük hem kalp atışı dinlemiştik daha çok yeni demişti doktorumuz 🥺🤩
Masal_duru21 6hftada kese görünür 7hftada kalp atışı oluşur saglıklı olan 3günde bir kan ver degerine baktır snra 7hftada kadın doguma git kese görünmese zaten bekliyorlar
La_Liberte SemaArin ben direk 6+3’te gidip kalp atışını duymuştum 😊 ama. Daha geç de duyulabilir. bu arada sizin çatlama tarihiniz ne zamandı. Benim de sat 28 kasım.