canimbeybimmm 15 i an itibariyle bitirdik. Çarşamba günü cinsiyet öğrenmek için gideceğiz. Heyecan dorukta 🐣 sağlıkla gelsinler de yavrularımız hiç farketmez 🙏🏻
Tubmavi canimbeybimmm ben çok kızım olsun istedim hep dualar ettim kabul oldu çok şükür. Allah sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin gönlünüzdeki olur inşallah
canimbeybimmm Tubmavi amin inşallah benim de başından beri kalbimden geçen kız ama erkek derse de onun için de çok sevinirim ❤️
BMelek GamzeDurmus solda olunca kiz sagda olunca erkek oluyormus guya ☺️ Benim solda erkek buna gore umitlenmeyin derim ☺️
canimbeybimmm Masal_duru21 valla her tarafa bakıyor hiç öyle bir şeye dikkat etmedim bilemiyorum 😂 sağ olursa ne sol olursa ne oluyor. Ona göre diğer hamişler bilsin bari 😍
GamzeDurmus BMelek yaa öyle mi şaşırdım da ondan merak ettim hayırlısı olsun yeter ki sağlıklı olsun da hiç gerisi önemli değil 🥰
Masal_duru21 Solda olunca kız derler asla inanamazdım kızım ilk aylarda hep solda agrı yapardı suan 14aylık kızlar solda olur dediler evet gercekten kızdı ve soldaydı
Masal_duru21 Saglıkla gelsin bebişleriniz çin takvimi yapın eglenceli oluyor bilimsel kanıtıda yok ama kız cıktı kızımda kızdı da tesadüfmü bilemem😂
Tubmavi Masal_duru21 bende tutmadı o be Çin ne Rus 😂 sol tarafındaydı ağrı kesem yuvarlaktı hep ekşi türlü sarma aşerdim yüzük testi tuttu eşime karşı daha bi yükseldim kızım oldu çoğu tuttu yani ama o takvimler tutmadı hep erkek diyordu onlar 🙃