Lulikli denizvebulut ben de görüştüğümde aralık sonu gibi demişlerdi bakalım olmadı arayıp bilgi alayım. Çok teşekkürler 😊
cerenmina Lulikli inanır mısın ben de aynı şeyi düşündüm. Acibadem fiyatlarını buraya da yazar mısın? denizvebulut gerçekten bu kadar artacağını bilseydim en baştan daha farklı yaklaşır acibadem e giderdim..
EdaSunar cerenmina Lulikli Ay kızlar ben yokken neler olmuş öyle o fiyatlar nee 🤦♀️🤦♀️ yunus Emredeki doktorum Sezeryan olacak gibi duruyor diyor ben özele gidip orda doğum yapsam 3 günde yatırsa 10 bin lira filan olacak heralde 😪😪😪
layetezelzel26 EdaSunar ergün tufana gidiyordum, çok güler yüzlü bi dr değil ama tecrübesine çok güvendim, az ve öz konuşurdu. O zamanlar sinir oluyordum dr değiştirmek istemedim ama bi daha hamile kalsam yine ona giderim
Lulikli @cerenmina acıbademle görüştüm cuma günü toplantı var muhtemelen o gün netleşir ama pazartesi ararsanız kesin bilgi alırsınız dediler 👍🏻😊
Lulikli EdaSunar felaket gerçekten😢 Valla allahtan doğum paketlerine 2 gün yatışlar dahil 🤦🏼♀️ Ay şükrettiğim şeye bak sanki bana bebek doğduktan sonra tüy dikiyolar üstümüze de. Acıbademi bilmem ama ümit 7000i geçtim zaten 5000i zor hakediyodu.
Lulikli @EdaSunar canım ümitte normal 7300 sezeryan 8300 epidural 9300, acıbadem de normal 8000 sezeryan 8350 epidural 9250 olmuş bilgine
Lulikli EdaSunar aynen o yüzden acıbademe geçmeyi planlıyorum. Kolay gelsin sana da kuzum ben de acıbademde doktor arıyorum bakalım
arasmom EdaSunar yunusemre de ameliyathane hemşiresiyim Funda yıldız dr um sezeryan olacagım mükemmel yapıyoruz hersey çok iyi odalarımızda çok güzel 👍
EdaSunar arasmom odalar çift kişi mi sanki benim de Sezeryan olacak ama korkuyorum ya doktorum ilkay hanım bulmuşken sizi darlayayım biraz, 😄
Lulikli EdaSunar ben de mine hanım ve meliha hanım arasındayım canım. Hani sezeryan durumu da önemli benim için. Kes büyüklüğü attığı dikişler vb.