Lulikli Kızlar ben de ümite gidiyorum burdan bi arkadaşımdan son duyumlarıma göre normal doğum 7000 spinal sezeryan 8000 epidural 9000 olacakmış ama kesin değil konuşulan bu demişler ama dolar düştü belki o kadar artmaz
cerenmina Lulikli bu kadar artacaksa ben çocuğu içimde tutmaya karar verdim 🤣 şaka bir yana pazartesi kontrolüm var o zaman soracağım kesinlesmistir herhalde doğum ücreti artık yılbaşı geldi sayılır çünkü. Muayene ücretlerine zam yaptılar onu da kesinlestirmislerdir.
EdaSunar deletedmom87894 korkutma kendini bende Sezeryan sonuçlarından korkuyorum ama bebek ve kendin için hangisi daha sağlıklı olacaksa ona yönel bence inan yarım saatte doğuran da biliyorum 48 saat sancı çektikten sonra Sezeryan olanı da sonuç güzel öyle düşün 😇
Lulikli cerenmina öğrenince buraya da yaz lütfen canım gerçekten bi de düzgün hizmet alabilsek içim yanmıcak
EdaSunar cerenmina sen biraz bekle doğurup askere gönder gelince doğum parasını kendi kazanır zaten 😄😄
EdaSunar cerenmina bende kontrole gideceğim pazartesi 😊 nst neden doğum yakın mı kaç haftalık oldunuz, 🤗
Lulikli cerenmina teşekkürler benim de 10 unda nst randevum var bakalım hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla alalım kucağımıza bebişleri 🤲🏻💐
EdaSunar cerenmina ayy hayırlısıyla tam zamanında gelsin inşallah 😍 tahmini gün verdiler mi canım ne zaman veriyorlar biliyo musun ben baya aceleciyim galiba bu konuda 😅
cerenmina EdaSunar Amin inşallah 🙏 henüz tahmini gün almadım. 2 hafta önce makat geliyordu. En son doğum kanalına yan girmişti. Bakalim pazartesi belli olur diye düşünüyorum 😊
EdaSunar cerenmina bizde aynı konudan muzdaribiz ters duruyor dedi doktorum döner inşallah hadi bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım bıdıklarımızı 😇
EdaSunar Lulikli ben kontrollere doğuma kadar devam edip devlette doğururum diye düşünüyorum bi sıkıntı olmazsa😇 senin düşüncen ne canım devam mı 🤗