gulsah_12 Merhabalar 4 haftalık gebeyim karnıma bazen ağrılar giriyor aynı haftalarda olan aynı şeyi yaşayan varmı
deletedmom87894 gulsah_12 canım vallahi hamilelikte her ağrı oluyor😂kirpik ağrısı parmak ağrısı …. Karın o kadar normal geldiki
funnymummy gulsah_12 bende 5 haftalık hamileyim ama bende de tarif edemedğim bir ağrı sancı gibi bir şey var anlamadım
Ftynur gulsah_12 9 haftalık hamileyim hala karın ağrım var düşük tehlikeniz ve kanamanız yoksa sorun olmayacağını söyledi doktorum
gulsah_12 deletedmom87894 😅😅çok korkuyorum diğer gebeliğimde kürtaj oldum tekrar aynısı olcak dıye biraz tedirginim 🙈🙈
Ftmagl9354 funnymummy Merhaba ben de 5 haftalıkım dediğiniz gibi ağrı hissediyorum. Yorumunuzu okuyunca bir parça olsun rahatladım bir tek bende böylr sanıyordum korktum. Size bir sorum olacak bu ağrıyı nerede hissediyorsunuz sağda mı solda mı ortada mı
gulsah_12 Ftynur benmde pazartesi randevum var bakalım ne dicekler yenı olduğu için daha gitmedim iki üç gun önce leke gördüm sadece
Ftmagl9354 Ftynur ben ağrılarımı sol tarafımda hissediyorum bu normal mi acaba sizin hangi tarafınızda ağrınız
boymomyz Ftmagl9354 benimde hep solda ağrı oluyordu ☺️ O ağrılar çok normal bebek yerleşiyor canım . Koku hassasiyetin , mide bulantın önemli olan . Ve herkesin hamileliği farklı bunu unutma ☺️Ben burda çok yorum okudum okudukça psikolojim bozuldu bebeğimin kalbi durdu . Yapman gereken stres yapmamak folik asit kullan hastaneye git bebeğini gör gerisini akışına bırak ☺️
boymomyz gulsah_12 bebek yerleşiyor o yüzden o ağrılar çok normal ben koşa koşa wc ye gidiyordum kan mı geldi die 😅
Ftmagl9354 Cevap yazmışsınız hanımlar teşekkür ederim. Aslında ağrının nerede olduğu tabiki önemli değil de, daha hiç doktora gitmedim hep solda ağrıyınca internetten araştırdım dış gebelik bile olabilirmiş diye çok korktum