Evrim1906 Umutsmom annemle ve kaynanamla evlerimizin arası 2 sokak bile yok doğuma hem annem hemde kaynanam geldi sezeryan olduğum için 2 gece hastanede kaldım annem vardı yanım da erken doğum yaptığım için bebeğimi kuzeve aldılar bebeğim yanımda değildi eve gelince işten geldikçe eşim yardımcı oldu o işteyken de 1 hafta ablam geldi gitti bebeğim kuvez den çıkınca da eşimin babaannesi sabah geldi akşam gitti sırf yalnız kalmayım diye her işimi kendim yaptım mecbur lohudalık yaşayamadım bile
Happy_001 Umutsmom annem geldi canım 22 gundur bende cok yardımcı oldu kaynanam hep beni bozdu hep kotu seyler soyledi oyuzden bırdaha gelmesin annem bana yetti
Cansu4401 Umutsmom iki ay önce doğum yaptım canım annem zaten iki sokak arkada oturyo hastanede annemle eşim kaldı evdede annem baktı gene zaten evlerde yakın şanslıydım🥰
35lavanta Umutsmom Doğumuma annem görümcem kayınvalidem eniştem eşim bacım babam gittik sağolsunlar ben doğumhanede annemleydim elimi tuttu hep onlarda kapıda beklemişlerdi ❤️ Sonrasında da annem çalışıyor sadece 1 hafta izin alabilmişti ondan sonrada tek başıma baktım kızıma hatta annemin gideceği gün dikişim açılmıştı tekrar dikmişlerdi sil başa dönmüştü herşey kıyamam annem izin istedi ama tam sezon diye patron izin vermemişti garibim hala daha vicdan azabı çeker.. Şimdi yine aynı kadro doğuma gideriz o kesin +1 kızım olur😂😂 Doğumdan sonrada annem bu sefer baştan şart koştu şimdi iki çocuklu olacak bütün yıllık izinlerimi kullanıcam diye 20 gün kalıcak bizde sonrası yine tek belki arada kayınvalidem destek atar bu sefer görümcemde alt katımda o canla başla yardım eder zaten
asel35ece Umutsmom hiç kimse gelmedi ben kaynanamın evine gittim 😅😅 iş durumundan dolayı benim aileme de eşimin ailesine de uzaktık ve eşim tek erkek ailesinin ilk torunuydu yanıma onları çağırmaktansa ben gitmeyi daha doğru buldum ve öyle yaptım
AdenEva Umutsmom doğuma da refakatçi olarak da doğumdan sonra da eşim olacak. Yatılı olarak kimseyi istemiyorum annem ya da kayınvalidem gündüzleri gelip ev işlerine yemeğe yardımcı olmak isterlerse gelebilirler 🤷🏻♀️ Gelmezlerse de gelin demem eşim yeterli olur
Prensesannesiii03 Benimde annem yanımda olucak inaşşalh doğumdada eve geldiğimdede bana yardımcı olacak başkada kimseye gerek duymuyorum zaten 😊
Nurcin Umutsmom ilk doğumda herkes geldi :) görümcem ablam kaynanam. Annem rahatsız olduğu için sağolsun kaynanam yanimizdaydi…. Sen zaten 2 güne kendine geliyorsun. Bebek zaten emzir yatır. Ama yanında büyük birinin olması güç ve güven veriyor… Başka yoksa sen halledersin
DnzMhmt Umutsmom En mantıklısı kadının kendi annesi.Olur da alınganlık yapacak bile olsan kendi annene yapiyosun.Ama diğerlerine olmuyor sonra kendin sıkıntıya giriyorsun.Cunku çok rahatsız bı süreç seni çekecek biri lazım.
_negolen_ İlk doğumda annem vardı sonra kayınvalidem görümcem 2 çocuk geldiler onlar gelince annem gitti, 2. doğumda kimse gelmeyecekmiş kızımla ve eşimle gideceğiz doğuma hayırlısı
betuss5 Umutsmom Annem ve kaynanam ayni sehirde oturuyor ben farkli bir sehirdeyim.İkiside gelecek insallah biri bebise biri bana bakacak :)
Yagmurdgdgn13 Umutsmom kaynanamlarla aynı apartmandayız.Allah razı olsun gelir ama ben annemin de yanımda olmasını istediğim için sehir dışından annem de geliyor.sezaryen olacağım için günümde belli annem geliyo