prensesafra1_ M-r-v evet benimkinin de bası aşağıda ama kanala girmedi oysa ki çatım falan da çok iyiydi ama nasip
Eyoo M-r-v amin Allah razı olsun inşallah hepimiz yavrularımıza sağ Salim kavuşuruz.yani doktorum çok iyi bi doktor çokta güveniyorum wardır bi bildiği heralde çok sorgulayan bir tip değilim galiba ben hemen ikna oluyorum nedense 🙈🤦♀️
Nilufar_1996 M-r-v bende takip ediyorum bizimde en son bir tür kordon vardı sıkıntı değil zararsız dedi doktor.
M-r-v Nilufar_1996 anladım canım önceden direk sezeryan diyorlardı ama şimdi böyle normal doğumlar çok fazla kordon dolonmasi sezeryan sebebi değil diyorlar. Sağlıkla kavuşuruz inşallah
azrahalime M-r-v ya belli olmaz ki benm de görümcemin öyleydi bebek ters ve kordon dolanmıştı 30 lu haftalardı üstelik hatırlamadım ama düzeldi doğuma kadar normal de doğurdu yani zaman lazım doğuma kadar 🥰
M-r-v esredn aynı dediğin gibi canın aslında o aşamaya gelmeden bisey olursa da farketmez sem endişesi var. Neyse bunları düşünmeyelim güzel düşünelim güzel olsun Allah in izniyle bisey olmaz inşallah ☺️
M-r-v mucizegebelik6 aynen canım bakalım 4 gün sonra kontrolüm var doktorla o zaman daha net konuşuruz