2melekannesii___ Merhaba arkadaşlar. Kaç haftaliksiniz, cinsiyetiniz şikayetiniz ve sevdikleriniz neler 🤩 Biz 15 haftalik olduk. Cinsiyetimiz erkek dun öğrendik. En çok sevdiğim hiç bulantim olmadi ve çok uyuyorum. Şikayetim bel ağrısı ve iştahsizlik 😑
Sinem_20 2melekannesii___ 27+1 cinsiyetimiz erkek hiç mide bulantısı kusma olmadı buna bayılıyorum😁 mide yanması bel bacak ağrısı😒
2erkekannesiii Merhabalar 29 haftadayım cinsiyet erkek tek şikayetim bacak ağrısı ilk 3 ay bulantı çektim uyumaya vaktim yok 3 yaşında bir oğlum var ve çok yoruyor uykuya hasretim
2melekannesii___ 2erkekannesiii Benimde 1 bucuk yasinda kizim kendisi oyun oynuyor sadece utku ve yemek yoruyor beni.
2melekannesii___ ZeynepDK Cinsiyetinizi ne zaman ogrendiniz. Bana daha degisir fln diyen oldu da burda merak ettim
Cizi-kraker 16 haftalik cinsiyet henüz öğrenemedim şikayetim aşırı bulantı gaz ve bel ağrısı sağlıkla kucağımıza alalım da elbet geçer bu günler
2melekannesii___ ZeynepDK Ya bana burda 15 haftalikken ogrendim diye değişir ümitlenme hemen öyle diyen oldu. Tereddüt te kaldim
ZeynepDK 2melekannesii___ doktorun kesin konuşmadı mi canım ben organını bile gördüm 🤗 seninde erkek dimi