Mikmikbuk Kızlar ben gecelik giyip uyumam genelde üşürüm😀, yinede doğum sonrası için sabahlıklı gecelik almayı planlıyorum sizce lohusa pijamaya göre daha mı kullanışlı??? Bide 5.5 aylık oldum biraz daha son ay mı almalıyım kilom belli değil ya dahaa
Gamzedngdn Mikmikbuk Kesinlikle en rahat pijama ne bulursanız onu alın. Kendi adıma söyleyim ama asla gecelik falan giyecek kafada değildim ben. İki tane aldım süslü gecelik hiç giymeden kızım 18 aylık oldu 😂 insan pek süslü olmayı düşünemiyor gibi. Yinede bir tane alın heves ederseniz giyersiniz. Birde evet kilo alırsınız daha ve bel lastiğine çok dikkat edin sıkı olmasın sezeryan olunca lastik can yakıyor
Mrvsmt2502 Mikmikbuk siz hangisiyle rahat ediyorsanız onu tercih etmelisiniz yani ben gecelik sevmiyorum o yüzfen normal önden düğmeli pantolonlu tercih ettim
35lavanta Mikmikbuk Vallaha kuzum pijama takımının önüne lohusa adı geldimi fiyat otomatikman 100tl artıyo 😂😂 Gerçi ben o tarz dantelli taşlı tuşlu şeyler sevmem ama yok ben severşm benim tarzım dersen normalde sezeryanda olsa ilk etapta gecelik çok rahat hastanede kontrol falanda ediyolar ya zaten ağrın oluyor bide o pijama altını çıkart geri giydense gecelik daha rahat.. Ben lcw ve oentiden bakıyorum bu tarz şeylere normal zamandada seve seve kullanacağım ürünler tercih ediyorum. Ama geccelikte pijamada şart
Deletedmom623737 Mikmikbuk önü düğmeli pijama takımı almayı düşünüyorum canım ben ondan haricinde bime gelen bulutlu pijama takımı vardı onu aldım büyük beden yedek olarak koymak için 31 haftalığım son haftalarımaa bırakıyorum bence sende öyle yap kilo artışı olabilir 🤗
Almilaaa Doğum şeklinize göre de değişir aslında bence . Normal doğum istiyorsanız pijama rahat oluyor ama sezeryan olacaksanız gecelik daha kullanışlı olur sanırım( sezeryan olmadım, olan arkadaşlar daha iyi bilir tabi)
Mikmikbuk Gamzedngdn 35lavanta Asyaveannesi36 eeebruuu Deletedmom_33 Zehranurefsan Hilalkhrmn417 çok süslÜ biri değilim.Fotoğraf çekimi için alıyolar genelde galiba, baktım beğendiğim modeller 450 lira onu da ona vermek fazla 😀 bi rahat pijama bi de gecelik alırım belki uygun bulursam. Tavsiyeler için çok teşekkürr ederim 💕
Mikmikbuk Mrvsmt2502 Deletedmom623737 Aag06 Sssna Kerem_mom Kerem_mom Arzuburak @Sulegorkemakyol SekerAnne Ben de rahatına düşkün biriyim süsten püsten önce gelir😌 belki uygun fiyatlı birer tane alırım ikisinden de ama biraz erken galiba almak için. Çok teşekkür ederim tavsiyeler için ♥️
Sulegorkemakyol Mikmikbuk yedinci ayına girince alabilirsin ama kesinlikle ilk etapta gecelik normalde olsa sezeryanda olsa doktorlar kontrolde geliyor kanama ve dikişlere bakıyolar pijanın altını çıkarmak giymek çok zor olur sezeryam doğum yaparsan dikişyerine beli gelebilir canını yakabilir birde zaten eğilip kalkamazsın sezeryanda ilk etapda
Sssna Mikmikbuk senin tercihin zevkin ama artık lohusa gecelikleri demode oldu gibi geliyor bana. Ben trendyolmillanın geceliklerinden alıcam hem sonrasında kullanırım hemde çok uygun fiyatlı olduğu için. Pijama takımıda aynı şekilde. 2 pijama 2 gecelik koyacağım fazladan zarar gelmez.
Asyaveannesi36 Mikmikbuk ben ikisinden de aldım ikisini de giyerim sonradan da giyerim diye bakalım 💜
Arzuburak Sezaryen ise gecelik çünkü ilk etap bez oluyor ben pijama götürmüştüm zorunlu oldum sezaryen hemşireler gecelik getirin dedi
eeebruuu Mikmikbuk canım açıkçası ben bir boydan uzun kollu gecelik aldım bir altlı üstlü sabahlıklı lohusa takımı aldım 2 tane de önü düğmeli pijama takımı aldım bir de ayriyeten sabahlık aldım biri felan gelir de üzerime giyerim diye 😊 Başta boydan gecelik almamıştım ama açılan postlar da ve çevremde ki herkes her iki doğum içinde lazım olduğunu hastane çantama muhakkak koymamı söylediler o yüzden sonradan aldım . Bence sonradan da alabilirsin yada az çok lohusa halini tahmin edersin öyle de alabilirsin ben 35.haftam da yapmıştım alışverişimin hepsini
Deletedmom_33 Mikmikbuk pijama takımı aldim. Gecelik de hala kararsızım. Sezeryanla olacak gibi görünüyor suanlik sonda takılırsa pijamanin bacağından rahat eder mıyım diye düşünüyorum. Doğum şekli kesinleşince ya alacağım gecelik ya da hastanenin ameliyattaneddn çıktığım önlüğü ile duracağım 😅😅
Zehranurefsan Süven de % 60 indirim var müthiş pijama takımları hem magazasinda hem de internet sitesinde ayni indirim bakın derim dün aldım bayılarak.pisman olmazsınız
Zehranurefsan Pijama takimi ve sabahlık olarak aldim. Gecelikte henüz alsam mi almasam mi kararsizim ben de