Denizyildizii Kizlar emzik nasıl olmali damaklı mı damaksiz mi. Benim oğlum 2 aylık damaklı verdim emiyor ama bi süre sonra atıyor ağzından farkli denesem tutar mi acaba
Sulegorkemakyol Denizyildizii bu biraz bebeğinle alakalı kimisi damaklı kabul eder kimisi damaksız bazı bebek vardır eskiden bakkal emziği derlerdi yuvarlak ucunda top gibi olurdu onu kabul eder hiç belli olmaz o
secoz Denizyildizii Philips Avent 2li 0-6 ay olan var ondan kullanıyorum 26 günlük kızım çok güzel tuttu ilk gün bile denedim o zaman bile almıştı
Denizyildizii secoz benimkide tutuyor ama ağzindan çıkarıyor kisa bi süre sonra yani bu normal mi yoksa tuttumu hiç çıkarmaması mı gerekiyor
secoz Denizyildizii benim kız bırakıyor diliyle itiyor hatta bazen emerken midesi bulanıyor öğürüyor. Uykusu varsa uzun süre emiyor uykuya dalınca ağzından düşürüp uyanıyor 😂 bende dalınca düşürmeden çekip alıyorum uyurken vermiyorum 🤭 normal yani atması
Esrasafak34 Benimde bebiş gelecek, merakimdan soruyorum, neden emzik veriyosunuz? Yani ben de mi vermeliyim dogunca?
Denizyildizii Esrasafak34 Benim 2. Çocuğum oldu ilkinde vermedim istemedim ama çok pisman oldum. Aşırı memeye düşkündü biraz büyüyünce heryerde meme istiyordu. Dolmuşa biniyorum üstümü başımı açiyor meme diye. Bi yere misafirliğe gidiyorum yine aynı şekilde. Gece sadece memede uyur saatlerce. 50 kere kalkar meme ister. Yani mahfoldum anlayacağın. Simdi bu bebeğime emziğe alıştırmak istiyorum. Meme istediğinde emzigini veririm