boymomyz cennet_kusum_ ben 15 gün önce kürtaj oldum eğer kalbi durduysa düşükle atman senin için iyi bişey canım benim .
cennet_kusum_ boymomyz gittim doktora akıntım bakmadı bile ultrason ile baktı kesen bozulmamış düşük önleyici iğne yapalım serum takalım dedi kalp atışı filan hiç yok duymadım Bn oda bakmadı pazartesi gel dedi Salı randevüm var devlet hastanesine orda kesin net belli olur kanamam ama şuan yok
cennet_kusum_ boymomyz şimdi hastahaneden geldim yoğun kanamam vardı halende var düşük ihtimali var ama düşük değil şuan dedi kalp atışları var bebek çok küçük olduğu için duyulmamış dedi kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum düşük önleyici ilaç aldım hamdolsun hamdolsun hamdolsun
Nehirce Hamileliğin başlarında ve son aylarında kan sulandırıcı besinler önerilmiyor, ıhlamur bile içmek yasaklanıyor kanı sulandırdığı için çünkü düşük veya erken doğumu tetikliyor kan sulandırıcı besinler…
tubiiliiii Nehirce bende öyle biliyorum kan sulandırıcı seyler düsük tehlikesini arttırdıgını maydanoz ıhlamur bunlar kan sulandırıcı
60_duygu cennet_kusum_ bende kan uyuşmazlığı var 6 haftalıkken yaptılar kanamam olduğu için şuan progestan kullanıyorum sizin kaç haftalik
gulnurkrms cennet_kusum_ ne demek bebek ölmüş sonrada canlanmış böyle bir şey olabilir mi ölü bir bebek nasıl canlanmış kalbi duran bir canlı nasıl.kendi kendine yaşar bu mümkünmü resmen sizi kandırmışlar ben olsam başlarına gecirrim o hastaneyi böyle saçmalık hayatımda duymadim
boymomyz gulnurkrms canım benim başıma geldi ama yalan söylediler. İlk 6+1 de öğrendim kalbinide duydum . Halsizim die 9+3 te acile gittim bebeğin kalbi atmıyor bebek 8+3 te kalmış dediler . Neye uğradığımı şaşırdım . Başka acile gittim doktor kalbi atıyor dedi durumu gayet iyi dedi (halbuki kalbi atmıyor) sabah özele gittik 8 gün once durmuş kalbi dedi ve kürtaj oldum . Atmayan kalp atmaz benim kalbi durduğunda büyümeside durmuş
gulnurkrms boymomyz kalp atmiyorsa tammdir zaten tekrar canlanma gibi birşey söz konusu olamaz bence ben bunu demek istedim kıza öldü canlandı demeleri çok sacma
boymomyz gulnurkrms valla kuzum bende anlamadım arkadaşın msjları hep okudum cevapta verdim hastaneye git dedim hatta . Kalp sesini 6+1 de net duydum sonrasında zaten hiç duymadım . Doktorlar ölcüyle anlayabiliyor kalbi durup tekrar atsaydı ben aldırmazdım bebeğimi beklerdim 😢
Cybill 2bebisannesiiii kanaması olana doktorlar kan sulandırıcı haplari keserken 👏,limonlu su kanı sulandiriyorsa niye iyi gelsin kanamayı tetikler , ilaç değil zehir olur
2bebisannesiiii Cybill kanı sulandırır ama kanamayı mı artırır?? Salataya ne biliyim başka şeylere limon sıkıp yiyip içince kanamanız mı oluyor ??? Benim normal adet kanımı bile durdurur yavaşlatırdı limonlu su. Bide alkış emojisi neyse artık 🤣
gulnurkrms boymomyz rabbim.kimseye evlat acısı vermesin ama bazı doktorlarin hatası çok oluyor bu konuda
Afk_kms boymomyz Rabbim şizede tekrardan nasip etsin insaAllah isteyen herkese evlat versin Allah’ım 🙏
Afk_kms cennet_kusum_ yat dinlen birşey yapma dua et nasibinde varsa tutunur annesi Allah bağışlasın insaAllah canim
Askpare cennet_kusum_ tövbe estağfurullah tövbe ölüp dirilmiş mi büyük ihtimalle toydur o Baska doktora görün çok geçmiş olsun